Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

UFC Undisputed 2010

Haja

Recommended Posts

Ja vím, že jsem asi střevo, ale já měl s obranou proti pákám na zemi problém i v minulé verzi a tady je to pro mě prostě peklo:-( Proč to THQ nemůže udělat jako EA u FIGHT NIGHT, kde si taky můžu vybrat z více druhů ovládání? U FIGHT NIGHT jsem taky moc nezvládal údery páčkou, ale přepnul jsem to na tlačítka a je to pro mě úplně jiná hra. Takže taky doufám, že MMA od AE pro mě bude hrou, u které si vychutnám zápasení bez toho, že bych musel vyhodit vzteky joypad z okna:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele hrajete nekdo ten mod kariery? docela nechapu to zlepsovani statistik na zacatku mam urcitej pocet bodu co si rozdelim napr...standing kick offense .. pak defense ...submission atd.. a pri dalsich bojich se mi to zhorsuje porad pritom pak jdu trenovat dostanu treba 12 bodu na rozdeleni a vsechno mam ted skoro 0 coz nechapu proc se to porad zhorsuje ...

Odkaz ke komentáři

hele hrajete nekdo ten mod kariery? docela nechapu to zlepsovani statistik na zacatku mam urcitej pocet bodu co si rozdelim napr...standing kick offense .. pak defense ...submission atd.. a pri dalsich bojich se mi to zhorsuje porad pritom pak jdu trenovat dostanu treba 12 bodu na rozdeleni a vsechno mam ted skoro 0 coz nechapu proc se to porad zhorsuje ...

Dávej si na to pozor, poprve jsem to taky podělal, pak jsem zvyšoval všechny staty postupně na 30, sparring dávej hlavně manual, dáš z toho tak 40-60 bodů, narozdíl od auto, který ti dá kolem 15ti...

Odkaz ke komentáři

Na všechno se dá v poho zvyknout v kariéře po chvilce :) Poprvé když sem to hrál,tak sem karieru totalně nechápal(styl trénování atd...) ale teď v pohodě na experta zvládám hru. A určitě se to vyplatí víc hrát na těžší obtížnosti,protože rozdíl bodů ve Sparing je o dost větší. Hraju to třetí den(tak 2-3h denně maximálně) a mám postavu s full attributama a 78-85 skillama.

Nevíte na co je popularita?(Jestli to má nějaké vyhody a tak..)

Odkaz ke komentáři

Aby se ti ty staty nezhoršovaly musíš u nich dosáhnout hodnot, při kterých už nevzniká pokles. Jsou to hodnoty 30, 50 a nakonec 70. Jsou to takove záchytné body, pod které ty staty už nikdy nepůjdou.

Odkaz ke komentáři

• 7 months later...

zravim...hraju karieru a jak tam mam Camp invite tak si vyberu nejakej..zvolim trenink nejakeho kopu..a i kdyz ho praktikuju cele kolo..dostanu progress max 15/100 a kdyz tam jdu dalsi vikend mam zas nula..a nikdy se zadny move nedokazu naucit..tze pa v zapase muj fighter ani nedokaze vykopnou na hlavu..a jakmile se dostanu do clinche, zapas pro me konci jelikoz muj fihter nema schopnosti na to se z nej vymanit. Help pls:)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu