Junior Moderators spenat Odesláno Duben 21, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Zdarec všichni.Stáhlnul jsem si hru Croc Legend of the Gobbos, která už byla převedená pro hraní na PSP.Mám to odtud: http://www.gameternity.com/download-page/game/psx-to-psp.html Všechno jede v pohodě až do doby, kdy se tam objeví poslední obrázek před vchodem do Menu hry.V tu chvíli totiž obrazovka zčerná a tím to hasne.Neví někdo co s tim?Mam CFW 5.50 Gen-B Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 doporučuji popsloader a gen-c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Duben 21, 2010 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Tak už jsem to vyřešil.Stačilo přehodit POPS z "Original from flash" na 3.71 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.