penthaler Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 V tomto tematu se muzete domlouvat na ruznych online parbach, diskutovat o hrach podporujici WFC atd atd. Chat povolen (v ramci mezi pravidel, samozrejme)... Pokud nemate s kym parit ZDE najdete seznam lidi i seznam vsech her, pro WFC hrani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Shanim spolubojovnika/y do nasledujicich her - Phantasy Star 0 (kooperativni RPG) ---> pojdme spolecne dobyt svet a nasbirat par EXP :D - Call Of Duty - World At War (online deathmatch FPS) ---> tym nebo vsichni proti vsem - na tom nezalezi - jen at kulky svisti vzduchem - Sonic And Allstars Racing (online zavody) ---> ocekavam pouze "ferovy" turnajek a sbirani SEGA MILES (jeste par mega mi chybi) Pokud byste meli zajem se utkat - muzeme se dohodnout na terminu... Bud zde, nebo pres soukromou zpravu, nebo ICQ ( 262434296 )... Beru jeste emaily :D ( penthaler@seznam.cz ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Dnes po cely den jsem na ICQ 262434296. Pokud byste meli zajem o nejakou akci pres WIFI, jsem plne k dispozici... Hraju vse, krome fotbalu (tzn. akce, logicke, rpg, zavodni atd.) Doporucuji nasledujici: (jmeno hry - moznosti hrani - moje statistiky (me FC ke hre) Phantasy Star Zero - cheaty povoleny - Humar LVL 100 (max) FC: 3996 9327 0414 Call Of Duty - World At War - cheaty zakazany FC: 2321 8934 3774 Grand Theft Auto - ChinaTown Wars - cheaty povoleny - chci ciste jen ukrast auto a pak zavodit :D FC: 2193 0445 0578 Mario Karts - cheaty zakazany FC: 2750 9179 5053 a dalsi hry ze seznamu fc v mem podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xX*lol*Xx Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Ono de chtw po netu? jo to bych dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Bych teda rad vedel, jak jde hrat chtw po netu. Ja jsem to zkousel a sel mi teda jen textovy chat... Rozhodne se nam nepovedlo pripojit se do hry a videt se nebo proste hrat. Jen ten chat sel. Ale jinak topic zajimavy ;-) Jak bude cas (coz ted o prazdninach urcite nejaky bude), tak bych si taky neco mozna zahral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 xX*lol*Xx myslel asi to cheatowani po netu, ale muzu ti rict Anonymous_, ze pokud bys chtel OPRAVDU CHATOVAT po netu, tak je nekolik her, ktere to umi. Phantasy Star Zero -> stojite vedle sebe a pisete si pres "komiksove bubliny" - viditelnost po celem arealu, kde se prave s dotycnou postavou nachazis :D Grand Theft Auto - ChinaTown wars -> psani emailovych zprav - muzete byt kdekoli, nebo i vedle sebe a proste si psat emailovky :D VOICECHAT -> Pokemoni napr. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xX*lol*Xx Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Super by bylo super kdyby v tej novej trackmanii turbo na DS šel MP..Asi o TM Turbo nevíte ale předpovídam že to bude už na 3DS ale možná jenom na obyč. Těšim se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xX*lol*Xx Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Jinak asi by bylo lepší sem dát nějaký tvý oblíbený hry.Totiž sou EU verze ale i US a jak mam vědět jakou stáhnout když tu tu neni. a navíc některý verze nepodporujou některý hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Hele, tenhle pokec je hodne OFFTOPIC (mimo tema), takze pokud si chces pokecat o oblibenych hrach, tak pouzij sekci POKEC, kde uz je X temat na tento zpusob. Jinak je ABSOLUTNE jedno, kterou verzi hry mas, jestli EU nebo USA. Jde jen o to, aby ty dotycne verze meli WFC podporu, a pokud chces s nekym hrat, tak si vymenit FC kody a mit dobre pripojeni k wifi. Tot vse. PRO VSECHNY, V SOBOTU BYCH SI RAD S NEKYM ZAPARIL. FC KODY NAJDETE V MEM PODPISU nebo V ODKAZU V PRVNIM PRISPEVKU. CIM VIC NAS BUDE, TIM VETSI SRANDA. TAKZE POKUD NEKDO MA ZAJEM, PREDEM SE ZDE MUZEM DOHODNOUT CO a KDY DAME za parbu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xX*lol*Xx Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Na mě se spolehni.Já zapařim a i kdybych něco neměl tak stáhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 xX*lol*Xx myslel asi to cheatowani po netu, ale muzu ti rict Anonymous_, ze pokud bys chtel OPRAVDU CHATOVAT po netu, tak je nekolik her, ktere to umi.Phantasy Star Zero -> stojite vedle sebe a pisete si pres "komiksove bubliny" - viditelnost po celem arealu, kde se prave s dotycnou postavou nachazis :D Grand Theft Auto - ChinaTown wars -> psani emailovych zprav - muzete byt kdekoli, nebo i vedle sebe a proste si psat emailovky :D VOICECHAT -> Pokemoni napr. :D Ty jsi mne asi absolutne nepochopil. "chtw" je zkratka pro Grand Theft Auto - ChinaTown wars. Takze jinak receno se ptam, ze bych rad vedel, jak jde hrat Grand Theft Auto - ChinaTown wars po netu, ze se mi tam podaril po netu jen rozchodit chat - rozhodne ne nejake zavody. Pokud to jde, tak prosim o navod jak nebo co musim ziskat/vybojovat etc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Aha, chtw :D Tak po netu jsem to zatim moc nehral (testovne s jednim typkem, kteremu porad padal net, takze lahoda :D), takze nevim presne co a jak, ale... Po vymene FC se spolu spojite a hrajete spolu (tedy spis proti sobe) - takze se tam nekde na ty velky mape musite nejdriv najit. S tim zavodenim jsem myslel srazit se v CHT, a pak honicku, ale dnes bych spis chtel likvidovat mesto :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xX*lol*Xx Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 domluvit by sme se mohli tu: http://widget-cdn.meebo.com/mm.swf?aMAWZBlcwt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-General1211- Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 kto zahrá Metroid prime hunters po nete ale bez Chatou vyzývam Každeho napíšte sukromnu spravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Po2 Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Zahrál by teď někdy někdo Cod: Waw? Když tak napiš FC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.