neovo adam Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 mam psp 2004slim.mam tam 4GB kartu a je to malí.chci si koupit novou a nevim kolik GB mi to psp maximálně veme.dik adam:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raiton09 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 32gb 2 karty v adaptéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 8, 16 GB - v jednom kuse a potom máš možnost si pořídit adaptér na dvě micro SD karty, každá 16 GB, ale je to finančně náročnější jinak bych doporučil kartu koupit tady --> www.game-card.eu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomitko Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Ajo, ale to je pomalé.. protože máš jakoby 2 karty z mobilu.. takže aby to bylo co nejvíc a co nejrychlejší tak 16 GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 ano 16GB i když myslim že je to zbytečne ja mam 8GB a stačí mi 16GB ale nekupuj originalni rychlostne to od fake nepoznas a stoji dvakrat vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neovo adam Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 dik.ja si koupim 8GB ODKAZ zde:http://aukro.cz/item1007970704_sandisk_memory_stick_pro_duo_8gb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Jestli tohle je NO FAke tak já jsem čínský bůh srandy, kup si tady www.game-card.eu, máš ji podstatně levnější a funkční, kupoval jsem už dvě EDIT: tak levnější ne:) ale určitě to je jistota:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 SanDisk ještě dělá 32G speed karty do PSP. Ale stojí okolo 4 000Kč/kus. To je lepší si pořídit dvě 16G za 2500Kč + Ukladač karet ve tvaru UMD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Kde jsi to viděl???? To možná čínští soudruhové EDIT: ale je možné že mi něco uniklo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Kde jsi to viděl???? To možná čínští soudruhovéEDIT: ale je možné že mi něco uniklo:) NN žádní číňani....podstivej SanDisk Nejlevnější na trhu: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72684&utm_source=zbozi_cz&utm_medium=ppc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 jesli ještě scháníš tak tu mam SNDISK GAME 8GB (NO FAKE) za 400 kč + pošta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peaceices1468624713 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Taky doporucuju obchod game-card.eu, taky sem tam nakupoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 NN žádní číňani....podstivej SanDiskNejlevnější na trhu: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72684&utm_source=zbozi_cz&utm_medium=ppc To vypadá zajímavě, akorát mi přijde podivné že na kartě není napsána velikost:) EDIT: tak jsem slepý, je tam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 PSP má maximální podporu pro 128GB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeStorage Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Já používám 2x16GB SDHC Class 10 v adaptéru na MS Pro Duo, a jede to jedna radost, minimální garantovaná rychlost zápisu 10MB/s :) Takže můžu jen doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 NN žádní číňani....podstivej SanDisk Určitě? Já nedavno psal to samý a byl jsem tu za naivku, ptže SanDisky se údajně už vyrábí taky fake... i když já teda žádný neviděl a ani nic o tom nečetl... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Nechápu jaktože ten UMD uložák na karty nejde do slimka.... umdčka jsou snad stejný ne? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neovo adam Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 ja bych to od tebe kdyr klidně koupil.ale jak mi zaručíš že si tu kartu třeba nevypral nebo nestrcil do pr...:wohow:ale za ty 4 stovky by to bylo dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neovo adam
mam psp 2004slim.mam tam 4GB kartu a je to malí.chci si koupit novou a nevim kolik GB mi to psp maximálně veme.dik adam:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.