vasek017 Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 A co PRAHA SKALKA TESCO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iICE2 Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Když jsem byl naposled v Havířově (o víkendu) tak tam bylo dost levných her na xbox od 99,- opravdu? a kde jsi je prosímtě našel? já asi špatně hledal, nebo v akci zrovna hry nebyly..díval jsem se tam na ten regál, kde bývají vystavené hry na xbox, PS3,.. ale nevšiml jsem si ničeho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Tak Hradec Králové ( HyperTesco) mají nabídku asi 4 her za 50kč ...... :D Tak včera jsem byl nakoupit a v HK Tescu (Hyper) jsem koupil PES 6, Fantastickou 4 a RAW 07... Všechny hry 50kč/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.