tekken90 Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Co je potřeba: 1) Nějaká PSX hra. Nejlépe ISO ale stačí i CD a např. v Alcohol 120% udělat ISO nebo už převedená hra pro PSP ..pokud si chcete třeba změnit ikony atd. 2) Program PSX2PSP verze 1.4.2 podporuje formáty obrazů PSX her: -ISO -IMG -BIN -PBP verze 1.4.2 bez potřebných EBOOT.PBP a KEYS.BIN souborů (bez nich vám program nebude fungovat ale pokud je máte nemusíte je znova stahovat např. je máte ze starší verze programu) http://rapidshare.com/files/129343629/psx2psp_v.1.4.2.zip nebo http://uloz.to/572841/psx2psp_v.1.4.2.zip verze 1.4.2 včetně EBOOT.PBP a KEYS.BIN potřebných pro fungování programu http://rapidshare.com/files/129382537/psx2psp_v.1.4.2___eboot.pbp_keys.bin.rar nebo http://uloz.to/573609/psx2psp_v.1.4.2_+_eboot.pbp+keys.bin.rar pozn: asi největší databáze ikonek pro PSX2PSP hry: http://popsdb.com/ Postup: 1) Pusťe program. Při prvním spuštění si můžete vybrat mezi Theme mode nebo Clasic mode. Jaký vyberete je na vás (bude defaultní pro spouštění - lze změnit v Options/Theme) Clasic Mode Theme Mode 2) Zvolte ISO nebo EBOOT.PBP z už zkonvertované hry. Já sem si zvolil EBOOT ze hry FF7. (Takto můžete změnit ikony, wallp atd u již překonvertovaných her, udělat si z nich znovu ISO nebo spojit více ebootů do jednoho, můžete upravovat dokonce už i vytvořené multidiskové PBP soubory - přidat další ISO, změna obrázků atd)) Game title, Save title, Game ID a Save ID se vyplní automaticky. Pokud máte hru na více CD tak se automaticky u dalších CD vyplní Save ID jako Save ID CD 1. 3) Vyberte složku kam se uloží zkonvertovaná hra. (Output PBP folder: ) 4) Zvolte si ikony které chcete použít pro hru. Můžete si i navolit Animovanou ikonu nebo zvuk. Icon image: 144X80 Backgroud image: 480X272 Information image: nezkoušel sem..jinak může to být tabulka s textem jako u PSP her Background music: formát AT3 Icon Animation: formát PMF 144X80 Boot/Warning image: 480X272- obrázek při spouštění hry 5) Klikněte na OPTIONS a nastavte Compression level na maximální. (Zde si také můžete nastavit pacthe, výchozí složky pro načtení PBP/ISO, obrázků atd) 6) Uložte OPTIONS (klikněte na SAVE) a můžete začít konvertovat hru (klikněte na Convert). Pokud máte hru v EBOOT.PBP můžete si z něj udělat i obraz disku ve formátu CCD nebo CUE. (Ve verzi 1.4.2 by mělo být víc možností) a čekejte dokud se neobjeví že je hotovo 7) Teď už jen stačí složku se hrou která vám vznikne nakopírovat na kartu a to do adresáře X:/PSP/GAME V mém případě to je X:/PSP/GAME/Final Fantasy VII/EBOOT.PBP Pokud budete mít problémy se spuštěním některých her použijte POPSloader plugin: http://console-forum.net/showthread.php?t=19733 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 pekne si to udelal pouziju vyuziju a zneuziju to:arrow:samozrejme ten navod :) a body nebudou:angle: sam mam malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Dělám to přesně podle návodu ale háže mi to tam nějakou chybu.Je to v příloze.Poraďte co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 chybejí ti potřebné soubory které sou v tom co sem uploadul :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 OK dík.Já to totiž stahoval jinde,tak tam asi něco chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Už mi to funguje.Jakej program používáš pro převod do AT3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 stačí kdyby ses podíval do tutoriálů je tam návod :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 Tady je reupload toho PSX2PSP kdyby to někomu z CZshare nešlo stáhnout:) : http://www.megaupload.com/?d=O1CONMU2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 nice diky, zase o jeden navod na PSX hry vice ;) tento vypada nejrychlejsi ;) BTW diky za megac... (proc upujete jeste na czshare, kdyz uz vubec nejede...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 mi to nejde :( kdyz vytvoruji ISO tak se to sekne u *.XAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 btw jaký ISO ? :D:D....XAS ??? :D...napiš mi PM co přesně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 dá se ta předělaná hra nějak zmenšit nebo osekat? Přijde mi, že cokoliv překonvertuju je straště velký :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 dá se ta předělaná hra nějak zmenšit nebo osekat? Přijde mi, že cokoliv překonvertuju je straště velký :dozey: pokud máš kompresi na 9 tak víc už ne,jedině že by sis rovnou stáhl rip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 pokud máš kompresi na 9 tak víc už ne,jedině že by sis rovnou stáhl rip Já to právě beru z originálek na PS1, tak mrknu na tu kompresi, díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 Jestli to správně chápu tak to ty zkonvertovaný hry nejdou spuštet na origo FW. Já mám 3.03 takže kdybych to udělal tak by mi to pak v PSP asi nešlo co???:( Díky za odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 ne neslo.. potrebujes CF... nejlepe 3,52 m33.. nejnovejsi zadny problemy... udelej DG pomoci pandory, nebo DG pomoci GTA, nebo upni na origo 3,50 a udelej DG pomoci Lumines.. tot vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mizy Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Krásně to funguje, jen bych se chtěl zeptat. Rozjel jsem si po letech FFVII a tam je to v pohodě na konci jednoho CD přejdu na další. Ale co u takovýho FFVIII, tam jestli si dobře pamatuju se pak skáče z CD na CD různě. Jak to mám zprovoznit, když bude chtít hra další CD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Krásně to funguje, jen bych se chtěl zeptat. Rozjel jsem si po letech FFVII a tam je to v pohodě na konci jednoho CD přejdu na další. Ale co u takovýho FFVIII, tam jestli si dobře pamatuju se pak skáče z CD na CD různě. Jak to mám zprovoznit, když bude chtít hra další CD?když u hry neni save na konci cd jediná možnost je ten kus projít na pc emulatoru a uložit na dalším cd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mizy Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 Fajn zkusím. Mám ale další dotaz, ví někdo jak spáchat z avi formát pmf. Chtěl bych si udělat animovanou ikonu, ale za boha jsem na internetu nenašel žádnej návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfboy Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 nejde pise my to v psp corrupted data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bingo Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 tomuhle ještě moc nerozumím poradte pls.Mám plno her na psone na cd ale pořád mi to žádný program nenajde nevíte co s tím??????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 prosim nemohl by si mi to hodit na rapida?? CZ share nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 máš to tam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 máš to tam ;) diky:cheesygrin: moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martil Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 Nevíte někdo, kde mam vzít soubor BASE.PBP aby PSX2PSP převedl hru??? Píše to, že nemůže najít soubor BASE.PBP a ten nikde neni. Nepomůže ani když hru přejmenuju na BASE.PBP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.