WItekS Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2007 Hmm... já se rozhoduju jestli notebook nebo PS3 a co tady čtu, se docela schioduje s mym myšlenim.. Radši sei koupim v příštích měsících Notebook(potřebuju ho víc) a na PS3 si počkáám :):) Citovat
placek Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2007 Hmm... já se rozhoduju jestli notebook nebo PS3 a co tady čtu, se docela schioduje s mym myšlenim.. Radši sei koupim v příštích měsících Notebook(potřebuju ho víc) a na PS3 si počkáám :):) Dobře uděláš! Citovat
WItekS Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2007 Hmm... já se rozhoduju jestli notebook nebo PS3 a co tady čtu, se docela schioduje s mym myšlenim.. Radši sei koupim v příštích měsících Notebook(potřebuju ho víc) a na PS3 si počkáám :):) Dobře uděláš! Njn, zatim mam doma Nnitedno GameCube a PS1 :lol: :lol: Takže se mam aspon na co těšit.... :wink: Citovat
mootoo Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2007 Ja cakam na Wii som z neho uplne namotany :D Citovat
folty.hans Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2007 ja v hernim svete videl na zivo PS3....no naaadherna vecicka....designove se mi strasne libi....ale to asi neni zrovna u konzole to hlavni co? :wink: jinak me je sympatictejsi PS3...muj nazor.... Citovat
Satharoth Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2007 PS3 a vyssi vykon ? Silne pochybujem, ze to tak bude... Citovat
placek Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2007 PS3 a vyssi vykon ? Silne pochybujem, ze to tak bude... Z technologického hlediska má PS3 v současnosti nejvyšší výkon.Je ovšem otázka zda toho dokáží vývojáři her využít! Citovat
Satharoth Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2007 Ved prave, nedokazu...teda nie tak, ako si to zpociatku pani zo Sony predstavovali. Citovat
jirka71 Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2007 V doupeti bylo vyjadreni sefa Sony ze nikdo nedokaze vyzuzit vykonu PS3.Opet se bude jednat o velkohuby prohlaseni jako mnohokrat od sefu Sony :wink: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.