GMKcz Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Rád bych se zeptal někoho kdo už reálný golf hrál jak moc je PGA 10 s Wii Motion+ reálné. Chci si Wii koupit hlavně kvuli této hře. Díky GMK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurdasx Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 No, realný golf jsem nehrál , ale tahle hra mi připadá dost realistická :-) Jsou tam různé obtížnosti a na tu hard to je už maso :-) Ale počkal bych na 11 ta bude ještě vychytanější :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Tak nejak, precti si recenze, uz 10ku oslalvovali (i profi hraci) jako hodne realistickou, nedavno vysla 11ka, kde to slo pry jeste dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 ja 10 pochvaluju 11 je také dobrá ale podle mě není lepsí jak 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 no, 11 má mít nějaký ten mód, kdy na to hráč kouká z pohledu toho golfisty. Rozhodně to vypadá šíleně. A jestli 10 už byla chválena jako velmi povedená i golfisty, tak si myslím, že 11 na tom bude ještě o jeden stupeň líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.