Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Aplikace Win2DS


ndsigamer

Otázka

Ahoj dnes jsem brouzdal po netu a nasel jsem aplikaci Win2DS no nebudu se vykecavat a prijdu k veci chtel jsem si zahrat gta san andreas (prece jenom ten program snima plochu a atd.)

Ale obraz se trochu seká a nevíte nekdo jak si nastavit ovládáni gta san andreas a ndsi děkuji za odpoved.

Jo a kdybi mi tu nekdo napsal zkus hledat tak jsem hledal a nic jsem nenasel .jo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Nastav si JPEG QUALITY co nejmin to pujde (aby to bylo koukatelny na DSi) - to bude urcite to trhany. Pak tam je jeste nejaky CPU, tak to taky sniz alespon na MEDIUM...

S nastavenim ovladani ti nepomuzu... Tam budes muset nejakym zpusobem experimentovat primo v tom san andreas, jelikoz Win2DS ma ovladani pevne dany. (mrkni se do README souboru v archivu ktery si stahoval)

Priste vol lepsi sekci :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Dik ale neni to ono jako kdybis vytvoril animaci obrazek za obrazkem a ne jako lup lup lup a lup lup lup a kdyz jedu tak nevim jsetli jsem narazil nebo co a ovladani v san andreas uz mam jenom to win2ds je jakesi po....e jinak kdybi nekdo mel nejakou skusenost tak pisnete je to jedina moznost hrat san andreas na nds

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jen tak ze zajimavosti... Na nds se mi to nepovedlo nejak rozchodit - mam trosku zvlastni nastaveni wifi, takze se mi nespoji PC s DSkem.

Zajimalo by me ale, jak ten program funguje! To jako, pripojis se na pc a pak ho ovladas z DS, zatimco muzes sedet v dosahu wifi a na monitor se ani nepodivat?

Videl sem screenshot a tak nejak mi to prijde logicky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

neda mi to nepripojit moj nazor....hrat pc hry na dsku cez nejaky program co ti posiela obraz cez wifi je podla mna blbost, uz len z toho dovodu ze dsko je na ds hry a je samozrejme ze ti to bude sekat ked ma ds hw konfig aky ma je totiz dost mozne ze ds nedokaze ziskavany obraz tak rychlo premietnut....naco si si kupoval ds ked na tom chces hrat san andreas pre pc?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Samik : A proc bych na tom mel jako hrat pc hry jenom me napadlo ze kdyz to snima plochu a v nastaveni gta si muzes nastavit ovladani podle nintenda tak ze by se to dalo hrat jo tak bysis mohl nechat ty svoje blbe nazory jo jediny kdo zatim odpovedel normalne a slusne je penthaler jo tak drz pysk.

A pro penthalera jakou jsi mel verzi win2ds?Ja ti poslu soukromou zpravu z linkem na to co funguje jo.A ten program funguje tak ze na dsku se ti zobrazuje plocha pc (musí byt zaplí ) zadas ip heslo to ti poslu zpravou a potom uz jedes a i to video youtube.com co jsem k vuji tomu zakladal tema tam jede ale trochu sekane mozna u nastaveni media tak to pojede kdybi jeste nejake otazky piste.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Konečnééééééééééééééé vítěztvi už mam nastaveni gta aj win2ds win2ds:resize filter quality:medium a 31 stupnu jo a ty okynka nahore vsechno vyplnit,zoomed filter quality low(muze aj medium) a taky 31 stupnu a v gta nastaveni jenom si nastavte chuzi dozadu nefunguje a potom jizdu vozidla a to je konec a dete hrat!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

vitezstvi se pise s mekym i a ne s tvrdym viz TVUJ prispevek

1. 02.05.2010 17:28#8

ndsigamer

Member

Založen

Mar 2010

Příspěvky

15

Feedback Score

0

Konečnééééééééééééééé výtěztvi už mam nastaveni gta aj win2ds win2ds:resize filter quality:medium a 31 stupnu jo a ty okynka nahore vsechno vyplnit,zoomed filter quality low(muze aj medium) a taky 31 stupnu a v gta nastaveni jenom si nastavte chuzi dozadu nefunguje a potom jizdu vozidla a to je konec a dete hrat!!!!!!!!!

Odpověď Odpověď s citací Přidat na blog Thanks

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu