rewolwerud Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Ahoj mam problem a nevim jak ho vyresit. Zalozil jsem ucet na PSN, ale uz se na PS neprihlasim. Proste kdyz dam test pripojeni k internetu tak je vse v poradku ale u playstation network to napise failed. Nechapu proc. Nemel nekdo stejny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 tu celou chybovou hlášku napiš do googlu a tam něco určitě najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rewolwerud Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 the ps3 system has been disconnected from the media servers no moc anglicky neumim, tak ze jsem v pr....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 turn off the media server option in the network settings menu - v nastavení networku vypni možnost media server nebo tak něco.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rewolwerud Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 tak to nepomohlo, proste internet v ps3 jde. Kdyz dam v playstation store nebo home se pripojit, tak to nacita strasne dlouho a nakonec to napise ze se to pripojovalo moc dlouho a tim to konci. Kdyz dam v nastaveni test pripojeni k netu, tak je pripojeni k netu ok, ale k playstation network failed. Mam to pripojene pres adsl router, nemuze to on nak blokovat, prijde mi to ale jako blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 nejnovější patch máš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rewolwerud Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 patch? Myslis aktualizaci systemu v ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 jasný aktualizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rewolwerud Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 mam. tu nejnovejsi, ted kdyz jsem zkousel aktualizaci znovu, tak mi rekl, ze je aktualni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Není tu možnost pomalého internetu? Prostě příliš pomalý, který PSN nezvládne. Nic jiného mně nenapadá. Ještě zkus to připojit třeba u kamaráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rewolwerud
Ahoj mam problem a nevim jak ho vyresit. Zalozil jsem ucet na PSN, ale uz se na PS neprihlasim. Proste kdyz dam test pripojeni k internetu tak je vse v poradku ale u playstation network to napise failed. Nechapu proc. Nemel nekdo stejny problem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.