rewolwerud Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2010 Ahoj mam problem a nevim jak ho vyresit. Zalozil jsem ucet na PSN, ale uz se na PS neprihlasim. Proste kdyz dam test pripojeni k internetu tak je vse v poradku ale u playstation network to napise failed. Nechapu proc. Nemel nekdo stejny problem? Citovat
0 forlanek Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2010 tu celou chybovou hlášku napiš do googlu a tam něco určitě najdeš Citovat
0 rewolwerud Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 2, 2010 the ps3 system has been disconnected from the media servers no moc anglicky neumim, tak ze jsem v pr....... Citovat
0 forlanek Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2010 turn off the media server option in the network settings menu - v nastavení networku vypni možnost media server nebo tak něco.... Citovat
0 rewolwerud Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 2, 2010 tak to nepomohlo, proste internet v ps3 jde. Kdyz dam v playstation store nebo home se pripojit, tak to nacita strasne dlouho a nakonec to napise ze se to pripojovalo moc dlouho a tim to konci. Kdyz dam v nastaveni test pripojeni k netu, tak je pripojeni k netu ok, ale k playstation network failed. Mam to pripojene pres adsl router, nemuze to on nak blokovat, prijde mi to ale jako blbost Citovat
0 rewolwerud Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 2, 2010 patch? Myslis aktualizaci systemu v ps3? Citovat
0 rewolwerud Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 2, 2010 mam. tu nejnovejsi, ted kdyz jsem zkousel aktualizaci znovu, tak mi rekl, ze je aktualni Citovat
0 LegionCZE Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2010 Není tu možnost pomalého internetu? Prostě příliš pomalý, který PSN nezvládne. Nic jiného mně nenapadá. Ještě zkus to připojit třeba u kamaráda. Citovat
Otázka
rewolwerud
Ahoj mam problem a nevim jak ho vyresit. Zalozil jsem ucet na PSN, ale uz se na PS neprihlasim. Proste kdyz dam test pripojeni k internetu tak je vse v poradku ale u playstation network to napise failed. Nechapu proc. Nemel nekdo stejny problem?
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.