Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Red dead redemption


crab2man

Recommended Posts

ahojte,

předobjednal jsem si hru v JRC (celkem dobrá cena, když přinesu starší gamesku, tak ji budu mít za polovic). Celkem se na tu hru těším... zajímalo by mě kolik lidí ji má předobjednanou a na co se nejvíc těšíte.

Mě zaujal hlavně monožnost LIVE, kdy se můžete v otevřeném světe střetávat s dalšími hráči. Mohla by to být hodně zajímavé...

Myslím že ROCKSTAR je zárukou kvality (o:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 301
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Na hru se těším, Rockstaři nezklamou, už jen proto, že první díl téhle gamesy byl úspěch. Krom toho jsou kovbojky poslední dobou docela v kurzu, navíc parádně vypadající otevřený svět strčí asi loňské Call of Juarez do kapsy. Ale jen tak pro pořádek, je to Red Dead Redemption (přepokládám, že jsi omylem minul jedno písmenko ;))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám předobjednanýho od jrc alana wake a o red dead demption hodně přemýšlím když už je tam ta možnost dát jim hru a máš to za polovic a ještě se mně tam zalíbil ten multiplayer může to bejt hodně dobrá hra ale jen nevím jak to udělám když ode mně je jrc 60km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Batou

Člen

Odpovědět Citát

14 Kvě 2010 22:49 - Změnil/a: Batou

Kurňa lidi já už musim jít spát úplně jsem zapomněl že musim zejtra někam jet. Takže nějaký trochu větší info čekejte spíš někdy zítra večer . Ale zkoušel jsem začátek (tak 15 minut) a musim říct, že tohle si nezaslouší nést název Red Dead pač stou sračkou (promiň klučino ) to nemá vůbec nic společnýho. Tohle je vážně dobrý! Víte Gun byla pro mě ta nejlepší westernovka a nějak jsem si nemyslel že by jí někdy něco přebilo. Ale tohle? No ty vole takovejhle sem čekal že bude leda nějakej Gun XXI . Ta atmosféra je tam už od začátku úplně výborná. Vážně si představuju že takhle to vypadalo ke konci 19. na divokym západě (i když nejsem si moc jistej tim zařazenim spíš bych řekl začátek 20. století, protože hned na začátku je vidět jedno z takových těch prvních aut (docela by mě zajímalo jestli půjde řídit v nějaké misi ) jakobyste se dívali na nějakej klasickej western. To město prostě žije, těch lidí tam neni tuna jako v GTA 4 ale každej vypadá že tam patří, že tam má nějakou roli což je paráda. Jako když s pomocí toho fyzikálního enginu (ted nevim jak se jmenuje ) se ze dveří salonu vypotácel místní opilec tak si prostě řeknete, jojo tohle je pravej divokej západ jak ho známe z knízek a z filmů . No grafika pěkná, připadne mi lepší jak v GTA 4 přecejenom je to jiné prostředí takže je vidět že to prostě víc propracované být musí (aneb jasně, neni tam tuna budov jako v GTA 4 ale každá ta budova je prostě originál do detailů propracovaná) framerate hodně dobrej (30?), nějaký poklesy jsem nezaznamenal (ani doskakování předmětů) vážně když když něco nevidíte tak jenom protože to je za nějakym kopcem ten dohled je vážně úžasnej. Jinak teda ovládání postavy, úplný GTA 4 stejně jak ten radar. To prostě jak poprvé pohnete postavou, tak máte jasno že přesně takhle se ovládal i Niko. Ale to neni na škodu . Je tam moc pěkná funkce (tohle mi v hrozně hrách chybí a já nechápu že to teprve teď vyřešili) že když za někym jedete na koni (myslim že to tak půjde i pešky) a máte snim někam dojít tak víte jak v ostatních hrách jdete o něco rychleji jak kolega a vy musíte pořád zastavovat? No tak tady stačí držet A a rychlost se přizpůsobí doprovodu. Paráda . Je to prkotina ale kurva že už bylo na čase tam něco takovýho dát .

Takže první dojmy kladný vážně se rýsuje GOTY . Byl jsem trouba že jsem tomu nevěřil . Jinak teda tuna textu a hovno jsem vám řekl no zejtra řeknu něco přesnějšího .

Nejsou to moje dojmy , ale užvivatele Batou s konkurenčního webu xboxforum ... mě se na nic neptejte já nic nevím :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nesedí mi vůbec brzdění, a není podle mého názoru využit poteinciál euphoria enginu. :)

Drsnak: A napsal jsem něco z čeho by plynulo že si to neuvědomuji? Jde jen o to, že i GTAIV už prostě přestala bejt robotická, a každá změna terénu měla vliv na chování postavy, a to mi tu chybí u koňů :)

//Edit: Ještě bych chtěl dodat že jsem to psal ke koni jako samotnému :) s kočáry už je to jinak, tam nemám co vytknout. A také nevím co je zde na fóru ve zvyku, že jakmile se někomu něco ve hře nelíbí, všichni na něj hned vyjedou, jak kdyby psal bůhví jakou kritiku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rekl bych, že drsnak4 to myslel spis jakubgaluzska, ze byl jako prekvapeny ze se ti to nelibi a jak bys to zlepsil. A nerekl bych, ze tady na tebe nekdo vyjizdi, ja osobne jsem byl taky prekvapen, tvym komentem, ze ti nevyhovuje jizda na koni, hru jsem sice jeste nehral, ale z videi vypada jizda na koni uzasne a vim ze se na to autori zamerili, takze to spis byla takova otazka, co konkretne ti vadi. Ted jsem teda ale napnuty jak to ve skutecnosti vypada ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co jsem měl možnost srovnávat, tak jízda na koni je tady zpracovaná bezkonkurenčně nejlépe - ostatní hry vypadají oproti RDR jako směšné parodie. Celkově to zatím vypadá hodně dobře, mám odehrány cca 2 hodiny. Rozjezd hry byl trošku pomalejší, ale teď už mám za sebou i první přestřelky. Vyzdvihl bych super grafiku a ovládání intuitivní, obzvlášť pokud jste předtím hráli GTA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nesedí mi vůbec brzdění, a není podle mého názoru využit poteinciál euphoria enginu. :)

.

Nesedi ti brzdenie na koni? To akoze chces na nom brzdit smykom? Lebo tomu vobec nerozumiem. Kona v skutocnosti zastavis pritiahnutim uzdy a v tejto hre je to takisto - stlacenim RB.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu