Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak je pravda že dnes už mi brzdění nepřijde divné, ale prostě se mi nelíbí třeba to, že když napálím v plné rychlosti do budovy, nebo sloupu, nic se nestane, a to je přesně ten nevyužitej potenciál euphoria enginu. Ale to je taková věc co nekazí hru, jen jsem vám chtěl prostě zdělit co se mi na tom nelíbí, a nenapsal jsem co se mi naopak líbí.

Grafika suprová, atmosféra suprová, a nic jiného jsem ani nečekal, protože když na něco takového šáhne rockstar games, nemůže to být špatná hra.

A ještě jsem se chtěl zeptat, když je na někoho vypsaná odměna, a já ho postřelím do nohy a on klečí, jak ho mám nějak svázat a hodit na koně? Prostě způsob jak ho dostat živého abych měl větší odměnu.

Jinak drsnakovi se omlouvám, nějak jsem si neuvědomil jak to myslíš :)

• Odpovědi 301
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

tak sem to hrál a paráda fakt super hra, docela sem čuměl když mě shodil kůň jak sem chtěl aby valil rychlej to sem nečekal až tak...jedna rada neberte šerifovi věci ze sejfu :-D jo co se vlastně z mění po smrti?? jakože v GTA zmizly zbraně ale tady je furt máte...vezmou vám něco??

Čau, hru jsem jeětě nehrál ale ted jsem koukal na gameplay, a to jak toho typka svazat najdeš v tomto videu : pust si to od : 1:11

Video:

THX Potěší

ještě sem nikoho nesvázal ale vypadá to tak že si tam koupil to lano...a pak už si jen změnil zbraň...

EDIT:omlouvám se za double post

Odesláno

Dá se tam věšet , dělat popravy jako ve westernu že někoho posadíte na koně a přes hlavu bude mít nasazenou oprátku... a pak třeba splašit koně a pozorovat jak se nebožák pomalu umírá :) :) jde to v tom a nebo je tam alespoň nějaká mise kde se odstřeluje lano aby se někdo tímhle spůsobem zachránil

Odesláno

zdarec potreboval bych poradit delam ukol jak mate odlakat serify jak vezmete kone a pak zaplatit kvuli te hledanosti a kdyz dojdu za tim borcem dovnitr tak co mam zmackout?? stoji za stolem a ja nwm co delat?? diky...a co taky rikate s pokladem kde vezmete nejakou mapu nebo co??

EDIT:už sem to zaplatil nwm proč musel sem dat ten ukol znovu a pak už to šlo

Ja vim že bud mužeš nějak človeka zavazat za koně a tahnout ho za sebou a taky je mužeš zachranit potkal sem bandity a ti tahli nějakyho ubožaka tak sem přestřelil lano je zabyl a tak ho zachranil jinak stim pokladem mně to taky zajmá mezitim sem nenašel ani jednu ztěch lokací

tahnes ho myslim ze kdyz jedes na koni a proste na nej hodis laso

Odesláno

uz chci strasne moc patek! mam taky predobednano u JRC a nemuzu se dockat toho, az to dvd roztocim v mechanice... jinak mimo thread, mam obednanou limitku a ohledne tech ingame veci by me zajimalo, jestli je potreba nastavovat nejaky ty proxy atd protoze je to region lock, nebo proste stahnu ty ingame veci i normalne... predem diky za odpoved

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu