Drag01 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Tak je pravda že dnes už mi brzdění nepřijde divné, ale prostě se mi nelíbí třeba to, že když napálím v plné rychlosti do budovy, nebo sloupu, nic se nestane, a to je přesně ten nevyužitej potenciál euphoria enginu. Ale to je taková věc co nekazí hru, jen jsem vám chtěl prostě zdělit co se mi na tom nelíbí, a nenapsal jsem co se mi naopak líbí. Grafika suprová, atmosféra suprová, a nic jiného jsem ani nečekal, protože když na něco takového šáhne rockstar games, nemůže to být špatná hra. A ještě jsem se chtěl zeptat, když je na někoho vypsaná odměna, a já ho postřelím do nohy a on klečí, jak ho mám nějak svázat a hodit na koně? Prostě způsob jak ho dostat živého abych měl větší odměnu. Jinak drsnakovi se omlouvám, nějak jsem si neuvědomil jak to myslíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Čau, hru jsem jeětě nehrál ale ted jsem koukal na gameplay, a to jak toho typka svazat najdeš v tomto videu : pust si to od : 1:11 Video: THX Potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Euphorii by měly dávat do všech her to je best fyzikální engine :) už se těším na tohle a na nový SW kde by se měl taky objevit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 tak sem to hrál a paráda fakt super hra, docela sem čuměl když mě shodil kůň jak sem chtěl aby valil rychlej to sem nečekal až tak...jedna rada neberte šerifovi věci ze sejfu :-D jo co se vlastně z mění po smrti?? jakože v GTA zmizly zbraně ale tady je furt máte...vezmou vám něco?? Čau, hru jsem jeětě nehrál ale ted jsem koukal na gameplay, a to jak toho typka svazat najdeš v tomto videu : pust si to od : 1:11 Video: THX Potěší ještě sem nikoho nesvázal ale vypadá to tak že si tam koupil to lano...a pak už si jen změnil zbraň... EDIT:omlouvám se za double post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Čau, hru jsem jeětě nehrál ale ted jsem koukal na gameplay, a to jak toho typka svazat najdeš v tomto videu : pust si to od : 1:11 Video: THX Potěší Hodně dobrý video, krásně to podrhuje ta morriconeho hudba (kterou jsem jen tak mimochodem včera zaslech i v kill billovi ;D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Lano dostaneš na farmně da ti ho ta ženská co te ošetřila (nemužu si vzpomenout na meno ) při plnění jednoho ukolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 to lano dostaneš od B jak děláš úkol chytání koní..(teď sem dodělal) a pak stačí jen když člověk leží dojít a dát Y akorát sem zkoušel ho dát na koně a udělal sem aby mě kůň zhodil ale ten přivázaný borec tam pořád zůstal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Jo díky, jen jsem to napsal, zapnul jsem Xko a zrovna jsem měl tu misi :) Jinak souhlasím že by měla euphoria být ve všechn hrách :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Tohle je prostě úžasná hra... Naplnila očekávání. Neví někdo, jak se tam na mapě ukazuje ten vlak, jestli se taky bude dát někdy vyloupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Zdar,pecka hra,nevite nahodou jak s tou mapou pokladu?Je nani strom s opratkou,ale kde ho mam hledat to fakt nevim.A jeste nevite kde sezenu sedlo na toho kone ktereho jsem dostal v te misi co jste tu probiraly,toho bileho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Mně se to pak přidalo nějak automaticky, zkus se vyspat nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Mas pravdu,dik.A co ten poklad,nasel to nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Ten stallion je nádhernej kůň :) Teď jdu zkusit hledat poklad. Hledám lokaci kde je kamenné pobřeží, a jsou u něj menší kaktusy :D A nějak nechápu u té mapy, proč jsou označené 2 lokace, možná že budou nějaké indicie na těch lokacích podle kterých se najde ten poklad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 No jo prvni je ten strom s tou opratko,ale nemuzu to nikde najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Dá se tam věšet , dělat popravy jako ve westernu že někoho posadíte na koně a přes hlavu bude mít nasazenou oprátku... a pak třeba splašit koně a pozorovat jak se nebožák pomalu umírá :) :) jde to v tom a nebo je tam alespoň nějaká mise kde se odstřeluje lano aby se někdo tímhle spůsobem zachránil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Ja vim že bud mužeš nějak človeka zavazat za koně a tahnout ho za sebou a taky je mužeš zachranit potkal sem bandity a ti tahli nějakyho ubožaka tak sem přestřelil lano je zabyl a tak ho zachranil jinak stim pokladem mně to taky zajmá mezitim sem nenašel ani jednu ztěch lokací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 zdarec potreboval bych poradit delam ukol jak mate odlakat serify jak vezmete kone a pak zaplatit kvuli te hledanosti a kdyz dojdu za tim borcem dovnitr tak co mam zmackout?? stoji za stolem a ja nwm co delat?? diky...a co taky rikate s pokladem kde vezmete nejakou mapu nebo co?? EDIT:už sem to zaplatil nwm proč musel sem dat ten ukol znovu a pak už to šlo Ja vim že bud mužeš nějak človeka zavazat za koně a tahnout ho za sebou a taky je mužeš zachranit potkal sem bandity a ti tahli nějakyho ubožaka tak sem přestřelil lano je zabyl a tak ho zachranil jinak stim pokladem mně to taky zajmá mezitim sem nenašel ani jednu ztěch lokací tahnes ho myslim ze kdyz jedes na koni a proste na nej hodis laso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Zajímavý, ve statistikách je napsáno "Distance traveled by car" , že by tam byly i auta?? Jinak hrubý je, když někoho svážete a položíte na koleje a počkáte na vlak :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Zajímavý, ve statistikách je napsáno "Distance traveled by car" , že by tam byly i auta?? Nejspíše myšlen kočár :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horst Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Teď jdu zkusit hledat poklad. Hledám lokaci kde je kamenné pobřeží, a jsou u něj menší kaktusy :D A nějak nechápu u té mapy, proč jsou označené 2 lokace, možná že budou nějaké indicie na těch lokacích podle kterých se najde ten poklad? Já myslím, že to je pohled na stejnou lokaci ze dvou stran. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Tak uz jsem to (ten poklad)nasel,je to kousek severne od toho mestecka armadilo,je to misto popsane na mape jako "the hanging rock". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Nejspíše myšlen kočár :) Pocyhbuju, že myslí kočŕ. Co já vím car e pro očár opravdu nepoužívá,m rom toho ve hře auta existují, je toobdobí před 1. sv. a hned v uvodu je jedno vidět, otazka je, jstli je lze skuteČně řídit, alepodle oho textu očividně ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Mno dobře, jen jsem nic o autech RDR neslyšel, tak mi to přišo divné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 uz chci strasne moc patek! mam taky predobednano u JRC a nemuzu se dockat toho, az to dvd roztocim v mechanice... jinak mimo thread, mam obednanou limitku a ohledne tech ingame veci by me zajimalo, jestli je potreba nastavovat nejaky ty proxy atd protoze je to region lock, nebo proste stahnu ty ingame veci i normalne... predem diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 tu mate mapy kde hledat zatim 9 pokladu http://slumz.boxden.com/f13/red-dead-redemption-treasure-hunt-map-locations-spoiler-1373138/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.