balda88 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 mám dotaz, možná tady někde v tématu je, ale opravdu jsem celé téma nečetl. před nedávnem jsem si pořídil hru a baví mě multiplayer. chci se zeptat co se dá ještě dělat v multiplayeru kromě zabíjení nepřátel, děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Ja chci ten pridavek undead nightmare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 ten já chci taky čekám do 10.11. na českej LIVE a potom ho hned stahuju:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Taky bych bral, ale red dead redmption se mi kvuli tomu kupovat nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 čau hraje někdo undead nightmare? chci se zeptat na ty apokalipticky kone (:D) sehnal jsem si dva ale nevim kde jsou ''war'' koně jsem si přivázal ale pak jsme ho nechal v přírodě a nevím jak ho sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 nikdo nehraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojkas Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Zdravim, prave jsem se lognul na webu v Social Clubu a mam tam fakt na .... hodnoceni Honor - Road Agent kvuli kkta brasina, bo hrajeme na jednom uctu ale vice ulozenych her, tak bych se chtel zeptat kdyz vymazu tu jeho ulozenou hru tak jestli tam budu mit to hodnoceni z moji hry snad jsem to napsal srozumitelne, diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojkas Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 uz sem to vyresil, ale potreboval bych vedet jestli jde prevest ulozena hra z jednoho profilu na druhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Nechci zakládat nové téma ,tak to napíšu tady. Jedná se o přídavek Undead Redemption. Můžete mi poradit co teď dělat ? Všechna města mám osvobozena a na mapě mám ještě jenom tu misi s tím foťákem , tam nevím co dělat. Takže moje otázka jak udělat ten foťák a co dělat dál ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Zdravím, zajímá mě jakým způsobem lze vylepšovat vlastnosti koně,v každé recenzi čtu že to lze ale jak?Je to jen postupem třeba v příběhu? Příklad recenze s doupě.cz Koně si můžete ukrást, koupit či chytit v divočině, každý má trochu jiné vlastnosti a výdrž, ale věřte, že jej často měnit nebudete. Není důvod, postupem času se totiž zlepšují jeho vlastnosti a hlavně je vždycky na dosah – stačí písknout a přiběhne, nezávisle na místě, kde jste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Zlepsuje se tak max. stamina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 A to jak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojkas Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 jeho stamina se zlepsuje tim ze na nem jezdis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 zdar borci chci se zeptat přiběh mám hotovej a teď dělám challenges a chci se zeptat na mapě mám sem tam fialové kruhy co to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 tam si to zajeď počekovat, koukni se do notesu, co to je za úkoly. jsou to nepovinné mise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 to je westernova hra?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 westernový GTA ale výborný, naprosto dokonalý prostředí a volnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 přesně tak, volnost plno vedlejších úkolů a výzev, kromě toho perfektní příběh. Určitě zkus!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrub41 Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Mám dotaz, dá se v téhle hře někde v nastavení změnit jazyk ? Mám to v azbuce a nevím kde se to mění.. jestli to jde, mohl by mě někdo navést kde přesně se to mění ? popř. vyscreenovat ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 westernový GTA ale výborný, naprosto dokonalý prostředí a volnost... Souhlas... Pro mě BEST... když už se tady o tom bavíte,jedna otázka...nedaří se mi připojit k mulťáku,máte někdo stejnej problem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 čau nevíte někdo kde najdu návod na tuhle hru vůbec nechápu co mám dělat a hra mě taky nikam nevede jak třeba u assassina kde je vždycky otazník kde mám jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 ??? Nikdy jsi nehrál GTA??? Na mapě máš vše co potřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 onefootman - na mapě mám plno věcí ale nic co by naznačilo kde je další mise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Na mapě máš písmena jako M - jako mise pro Marshalla , S atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 Nechcete sem hodit nicky na online multiplayer přes ps3? Můj je tommarton. Mohli by jsme udělat nějakou českou skupinku skoro pořád jsem tam s anglicky mluvícími Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.