HoUsE1468624125 Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Tak tahle hra vypadá dost libově. Z videí to působí fakt jako GTA IV na divokym západu. Přijdu domu a jdu sosat. Fakt se těšim až si tohle zahraju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 wolfi tady ti na to nikdo neodpoví protože nikdo ty ingame bonusy nemá když flashuje :) a nevím nic o tom ze by to bylo region lock, Rock* vetsinou nic na Regiony locklé nemají takže by to melo jít normalne stahnout jako treba demo nebo arcada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 super, to jsem chtel vedet, diky za odpoved alespon tobe :D... nerad bych jeste resil nejaky nastavovani konzole kdyz si domu donesu limitku hned ji chci rozjet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Jasny urcite to pujde navic tyhle kody by mely byt bez region locku vsechny protoze se prave prodavaji v ruznych zemich takze by to nebylo fer kdyby ti to JRC nebo Xzone prodali a nemohl sis to stahnout kdyz je to limitka a priplatis si za to :) Me osobne to ale stejne dost nastvalo, ze je to pouze s Ingame bonusy :( Takova hra si zaslouzila alespon steelbook nebo nejake pončo k tomu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 s těma ingame bonusama to je tak , že ve hře máš možnost zadat kódy , a pokudje tam zadáš tak by se ti automatick ty předměty otevřít , aspoň myslím že to tak je, a nemusíš být připojenej:-) Jinak je to oprvavdu bomba hra, já mám taky předobjednáo n x-zone limitovku. Zatím hraju staženou, prostě jsem to nemohl vydržet, opavdu je to nádhera , chci dělat nějákej ůkol a zaseknu se vždycky někde v přírodě a lovím zvířata. Jsem zastřelil 5 ptáků a otevřeli se mi výzvy na lovce a napřežití , kde se musí ulovit třeba 5 kusů jelenů a podobný je to opravdu volnej svět kde se člověk může odklonit od hlavního příběhu. jsem z toho hotovej jako malej kluk:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Hele a s těma pokladama někde koupím mapu nebo jak na ně příjdu, já jsem teda hrál jen chvilku tak asi v rámci příběhu že??? nebo jak to je???díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 podle vasich popisu se uz nemuzu dockat vedel jsem ze to nebude zklamani ale ze to bude takova pecka to ne a je to mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 No, já se musím přiznat, že i mě, takového cynika a pesimistu hra celkem nadchla a baví mě :-). Děkuju za postování pokladu, zrovna před chvilkou jsem získal první mapu. Taky jsem se snažil zachránit člověka, kterého honili nějací psi, ale omylem jsem ho asi zastřelil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 může mi někdo vysvětlit jak získat tu mapu na poklad?? jinak u jakeho jste ukolu?? já teď bel v tom dole jak jedete na tom vozíku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Tak jsem se před chvílí dostal do třetí oblasti a řeknu vám, to už není ono, v tom Mexicu to ještě šlo, ale tady jsou auta, hned na začátku jsem dostal automatickou pistoli atd... Ale pořád mě to baví. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Mazec hra ! Ale chvilku jsem si musel zvykat na ovládání . A ta grafika .. parádní :) Nejlepší je když k vám někdo přiběhne a " ukradne " vám koně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 baví mě střílet jim ty petrolejky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Jen je škoda, že když si dáte táborák, tak se neobjevíte tam, kde jste ho udělali...Ale to je drobnost :) A ještě mám otázku... k čemu je stahování zvířat z kůže?? Vždycky někoho stáhnu, ukáže se mi kůže +1 a co s tim pak? To můžu někde prodat, nikde v menu ani tak ji nevidím. Dík moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 2Sada: Obcas to potřebuješ na challenge (v journalu) ale hlavně se to dá zpeněžit v general store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Dík za ujasnění :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 cus on de udelat taborak?a jak? uz jste to nekdo vyhral?ja mam teprve 25procent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 fryta: Mapu jsem získal, když jsem zachránil při projíždění krajinou nějakého hledače pokladů. V dálce se střílelo, tak jsem tam jel s koněm, zastřelil bandity a on mi za to dal mapku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horst Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 V této chvíli má RDR průměrné hodnocení z 9 recenzí 94,94%... To myslím mluví za vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 zdar, chci se zeptat co me ukazuju takova ta červena kolonka napravo vedle mapy? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Třeba HP? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 ehm, a to je co?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 HP = Hit Points nebo take ukazatel zdravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 jo a kdyz to je cerveny tak to je spatne nebo dobre?:D sory za takovy stupidni otazky ale tady u toho fakt nevim jak to je;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 nevim jak u tehle hry, zatim ji nemam ale vetsinou kdyz ti zcervena obraz nebo blika zdravi cervene tak to vetsinou bejva opravdu spatne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Zdraví je červené jak v GTA, tak tady. Je to na systému ubývání, čím mín ho tam máš, tím mín máš životů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.