formelak Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 To červené není zdraví, ale Dead Eye meter, tedy kolikrát ještě můžete použít Dead Eye, naplňuje se zřejmě zabíjením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Zdraví se doplňuje co jsem si tak všiml samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 a kcemu je teda ta medicina?(koupi se ve Strore, a jednou sem ji dostal kdyz sem prijel do Armadilo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 a kcemu je teda ta medicina?(koupi se ve Strore, a jednou sem ji dostal kdyz sem prijel do Armadilo) že by k rychlému vyléčení aby si nemusel čekat než se ti to automaticky doplní , a nebo se to nedoplní uplně a medicína slouží k doléčení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Lidi mám pár otázek, doufám že zodpovíte :) 1. K čemu je ten Death Eye??? 2. Když zabiju nějakýho toho šerifa, tak mám jak kdyby např pokutu 80 dolarů, ale i když ji nezaplatím tak zmizí, má to tak být?? 3. Ty otazníčky na mapě jsou co? 4. Když mi někdo podělá koně, tak se za chvíli vrátí nebo ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 2.v rohu ti zmizí ale když dáš start tak pod tím kolik máš peněž je pořád 3.nějaké vedlejší úkoly 4.zdrhne kůň tak zapískej (šipka nahoru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Dík ještě někdo 1. please :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 No ten death eye je zpomalovač času,aby si mohl lépe zamířit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 A to se zpomalí automaticky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Nezpomalí se automaticky, musíš mířit (LT myslím) a do toho zmáčknout pravou páčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 jojo. ten Death Eye je dobrá věcičká:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Hele jak mám najít ten poklad, dal mi mapu jeden chlapík jak jsem ho zachrnil a na té mapce je obrázek ze stromem kde je oprátka, a jsou tam dvě římská čísla, jedno je na hoře, a druhý na cestě, to jsou asi indície abych to místo našel ne???a ještě je tam obrázek zvětšené té oprátky co s tím , musím mít rýč nebo tak něco nebo když příjdu na to správný místo tak se mi ukáže nějáká ikonka na mapě??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Už se to tu probíralo,stranka 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Hele jak se jmenuje to místo kde jsem byl vysvobodit tu baba, bylo to bývalí město rozbořený? díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 už to mám , nakonec jsem si pomohl sám:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 mám problém jsem u závodu s koněma ne s povozem ale samotným koněm ale nejde to vyhrát :D furt je unavenej když zbzdím aby se ''nadechl'' tak mi zas utecou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Kup si v General Store Horse Pills, které ti na čas přidají nevyčerpatelnou staminu koně. Klidně si jich kup několik, mně stačili jedny na závěr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 taky když sem ho jel tak sem byl v háji říkal jsem že to nedám a v poslední zatáčce sem je předjel haluz to byla:)jo koupil sem si koně tak trochu omylem za $100 takového pomalého nejde to nějak prodat nebo něco?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Prodat to myslím nejde, zkus si normálně chytit nebo ukradnout nového a pak ho někde "hitchnout". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 divím se že se ani nikdo nezmínil o tom že RDR má uv sobě i Game Awards krom aichiventů :D ... tedka se mi odemklo něco hned u druhé mise za šerifa to je super první hra která to podporuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 jo odemklo se mi Game Awards odmkl, ale jelikož mám dash 9199 tak mi to nejde:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 co to je to gameawards...jak to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Jestli se chcete pobavit, splňte ůkol pro toho starýho děku co chce kvítka pro svou manželku, jsem se pos... smíchy když jsem to dokončil, nevím kam na ty nápady ROCKSTARS chodí, ale je to boží a tyhle ty maličkosti s téhle hry dělájí oprvdu špičku!!! ať žije RDR:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 co to je to gameawards...jak to funguje To je oblečení a takový blbosti pro Avatary v Daschbordu zadarmo :D :D mě se tedka otevřelo Sombréro jen za to že sem jim je ustřeloval ve hře tak sem ho dostal jako bonus pro avatara a ještě jich je asi pět zamčenejch : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 že se ještě ptám jako blbec, a kde to najdu v menu hry , abych viděl co se mi otevřelo a co je ještě zamcěný??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.