stevens129 Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Ahoj prosím pište sem hodnocení ke hře colin mcrae rally dirt 2 tzv. klady,zápory,celkové hodnocení pák to shromáždím zaokrouhlím a pošlu codemasters ať ví na čem jsou a ať jsme spokojeni hlavně po grafické stránce v díle colin mcrae rally dirt 3 :) díky a ti co budou hodnotit musí mít psp a hru colin mcrae rally dirt 2 UPOZORNĚNÍ !!!-HODNOTÍ SE JEN VERZE PRO PSP-!!! moje hodnocení : klady:výběr aut,auta-jsou známá př.. subaru od kena blocka,kariéra,propracovanější tratě,svůj box,atraktivní menu,známá firma dc-sponzor. zápory:grafika-modely aut 99% nepropracované ,střední výběr aut. celkové hodnocení: dávám 40% ze 100% .hra celkově udělaná narychlo a proto hrozná grafika-myslím si že si s tím měli dát větší práci hlavně po grafické stránce většiny aut ! a měli to vydat radši až v 2011 nikdo by nezemřel kdyby to bylo pozdějc ale zase ohodně lepší ! toť vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 :D :D :D A teď ke hře: klady - menu, stíny zápory - grafika, fyzika, modely aut, hudba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 díky za hodnocení :) dobrý hodnocení ! máš psp a colina ? :D:D :) a jinak hodnocení pošlu až se tady shromáždí min. 5 hodnocení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlken Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Docela dobrý.... lidi co si stáhnou hru a eště maj tu drzost ji pomlouvat.... Měl by si zalíst hluboko pod zem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 A proč by měl? nevim.. Když někdo vytvoří příšernou hru tak je to fakt hrozný. já to zapnul a zkusil 1 závod a hned sem to vymazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 colin mcrae dirt 2 jsou fakt hrozný, ale colin mcrae 2005+ je fak smažba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
>><< Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 ano, dirt 2 jsou opravdu špatný a docela mě to nakrklo, protože třeba na PC mě to bavilo královsky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlken Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Ale vy, jakožto zloději byste měli držet h.bu, když máte tu drzost krást.Kdyby jste si to koupili, tak mlčím... ale vy pomlouváte něco co jste ukradli... tak když vás to nezajímá, tak to nekraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Na tvým místě jsem ticho. Ty tu neděláš nic jinyho, než ze prolejzas topicy a do všech rejes. Zatim jsem tu neviděl jednej tvuj konstruktivní komentář. Teď ke hře... Asi jedinej výraznější klad je gamesharing, to bych zachoval i ve 3. Jinak komplet přepracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlken Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Ano, ale alespoŇ nekradu a nepovaŽuju to za normÁlnÍ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlken Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Ano, ale alespoň nekradu a nepovažuju to za normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Tak se nauč psát a nedělat doubleposty a pak se budeš moci jít pochlubit i na jiná fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hilf Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 :D a kdo říká že ji tu někdo stáhl ?? šak my sme řekli at hodnotí ti co mají PSP a mají hru Colin mc rae dirt 2 ... nic o stahování "krádeži" za tuto hru ani padesátihaléř :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlken Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Nejsem blb, vsadím cokoli, že každý co tu psal hru stáhl a jakožto zloděj do práce vývojářu nemá co kecat... je podle vás normální, že zloděj bude diktovat automobilkám, že se mu nelíbí jeho kradené auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Tak za 1. je to jen tvůj názor a doměnka, že to mají ostatní stažené a tudíš to nemůžeš dokázat. A i kdyby, proč by do toho neměli co říkat? Věc nemá cenu posuzovat, pokud ji nemám, ale když ano, tak proč ne? Protože jsem ji nezaplatil? Nepříjde ti to trochu divný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Stažený to mít může ty vole.. Koupí na PSN a stáhne a to je to o čem mluvim. Jeden si myslí že si když se řekne stáhnout tak si stahuje ty hry úplně zdarma do PSP a nedá do toho ani korunu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Tak stačilo ... mám vám dát všem karty? :-x //@stevens129: Už ho dávno má ... // Já myslel ban, ne hru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlken Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Dobře, řekněte kdo to koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Řekl bych,že každý člověk kterému není deset a přečetl si už nějakou recenzi tak to nikdy za ty prachy koupit nemůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 1) žádný chatování ,snažte se jen hodnocení díky ! :) 2)ten uživatel co tu psal že jestli si myslíme že to je blbé a ať dem pod zem tak ten akorát dělá doubleposty a spamuje přitom neví nic ! ten by zasloužil ban ! 3)myslím si že hra se jim nepovedla hlavně pro psp ! protože hrál jsem ji na pc a tam je výborná ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sackboy Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Vlken!!!!!! viz. o par radku vyse-nevidel sem tu jedinej topic kde by neco nekrytizoval, tak at de tam odkud prisel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Colin 2005 je super hra... je škoda, že se dirt tak vzdálil... Ta grafika, chování atd, to je jak na mobilu. Jestli bude ještě nějaký díl, tak se chci opět prohánět sám někde ve švédsku po sněhu po dlouhé tratí z A do B. Na okruhy jsou jiné hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Shrnem to dirt 2-psp:hrozná grafika,chování auta je strašlivé pro konzoli psp je to hra takzvaně ''strašidelná'' ! -pc:dobrý,super grafika prostě se to oproti psp povedlo A ano mám tu hru už dlouho jak psal kenny A já si ji koupil i na pc i na psp takže vlken žádné kecy jo !... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 abych řek.. jakmile sem to zapnul tak sem se začal nudit. To se mi u motorstorm arctic edge nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 abych řek.. jakmile sem to zapnul tak sem se začal nudit. To se mi u motorstorm arctic edge nestalo přesně colin mně hned začal nudit ale motorstorm mám už delší dobu a pořád ho farám (u motorstormu good ukázka ze začátku ta real) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.