nuguien Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 MotorStorm AE mam už od 2 dnů po vydání.. Pořád to v PSP mam a hraju pořád :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darky09 Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 JO, souhlasim s nim, pochybuju , že máš UMD jinak bys hru: "nevymazal" ... Máš to zadarmo tak bud rád a nepomlouvej to ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Tve, to jsou zas kecy. Nechtěli byste, místo řešení blbosti, přidat nejaky postřehy a tipy, jak pristi díl zlepšit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 přesně tak a ještě chci říct že máte na hlasováni a tipy k dalšímu dílu dost času protože colina dirta 3 už maji skoro dokončeného na některé konzole už dokonce vyšel takže tipy necháme až na 4 dirt :) ale třeba ta trojka bude lepší i bez nás :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Hej prosímtě, řekni mi kdy ten Dirt 3 vyšel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 hej já nevím ale viděl jsem ho v jednom shopu na ps3 k zamluvení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 No tak to možná bylo na předobjednání, ale Dirt 3 FAKT ještě nevyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 No jo ale tak to už nemá cenu posílat co na tom maj vylepšit ale řekl bych že se sami od recenzí poučili bych řekl snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Vylepšit? Vrátit se ke konceptu RALLY. Jízda krásnou krajinou proti času, nacpat tam všechny rallykáry na který si vzpomenou, hlas navigátora kvalitní jako v CMR2005, dát tam třeba kariéru začínajícího amatéra, který se postupně dostává do největších závodů jako profesionál(kupování auta, vylepšování, shánění sponzorů, vydělávání peněz atd) a našlo by se spousta dalších věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Však tak jsem to myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iggy Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Hrozná hra, já osobně jsme se na tuhle hru těšil již dlouho dopředu. A když jsem jí hrál tak mě vůbec neoslovila, špatná grafika, nereálnost, ovládání. Největší zklamání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 teď se modlím na cmrd 3 snad se vrátí ke staré rally ale mohli by dát nové auta (myslím novější než v cmr 2005) třeba od kena blocka nebo od raikonena a tak prostě nová auta vrátit se k dobré grafice z 2005 nové tratě více reálné a ovladatelnost (nevím jak jiní ale já bych taky samozřejmě nechal pohled za volantem-jen taková maličkost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TWIGGY RAMIREZ Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 až budou ty hry za normální cenu tak si je budu kupovat klidně jinak jem to taky smazal po jednom závodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Tak prachy jak prachy buď dám iso a nebo si to koupím až bude levnější ale prostě tenhle díl hrůza fakt sem modlím ať je ten další dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.