WoKo_O Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 kdyby ste nekdo chtel system vypadajici jak vista tak ho mate tady..: http://rapidshare.com/files/41545428/pack-vista-inspirat-2-1.0.zip.html ukazka jak to vypada je zde.: http://ukazto.com/?img=54545.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 A to se jako jenom nainstaluje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 Zlatej AstonShell :) (pokud to neni tady ten ;) ) stjene pouzivam LINUX :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 Zlatej AstonShell :) (pokud to neni tady ten ;) ) stjene pouzivam LINUX :) taky linux :) nedám ho z ruky ikdyz me nekdy pekne sere! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 srry, toe tema do XPcek, jestli jsem to dobre pochopil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 jj do xp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 sakra, tohle same pozadi mam ja :D btw. bez te stimhle do pr****, stahnete si Vistu a nemusíte instalovat tyhle sračky co vám jen poserou PC :roll: Mam stim skusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 Fakt jo bulki? tobě už se někdy z toho posralo PC? Já si dam do PC Vistu až s novym kompem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 ja bych si Vistu do kompa nedal.. sakra, tohle same pozadi mam ja :D btw. bez te stimhle do pr****, stahnete si Vistu a nemusíte instalovat tyhle sračky co vám jen poserou PC :roll: Mam stim skusenosti.a co ti to udelalo.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 Fakt jo bulki? tobě už se někdy z toho posralo PC?Já si dam do PC Vistu až s novym kompem.... nechci to tady rozebirat ale povim ti to. Nainstaloval sem si nejaky Vista Pack prej "dobry" a v prubehu instalace to vyptalo disk XPčka a psalo ze kdyz ho nevlozim tak windows bude nestabilní. Tak sem ho vložil, čekal asi hoinu a pak to napsalo: your windows is reinstaled. :roll: A od vtedy uz nevrim temhle sračkám jako témy ikony etc. Takže když chces Vistu tak jedine orig Viste a ne tohle ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 A ty máš origu Vistu? Já myslel žes ji stáhnul :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 A ty máš origu Vistu?Já myslel žes ji stáhnul :) mam sosnutou a cracklou ale tim orig sem myslel proste Vistu a ne zadne Vista Packy,rozumis... :)EDIT: 1.800 postu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 Já vím rozumim, jenom jsem si chtěl rejpnout ;) EDIT: 2 186 postů :D ----------- Teď jsem to doinstaloval, a vše funguje jak má (zatim) a je to paráda 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 nechci to tady rozebirat ale povim ti to. Nainstaloval sem si nejaky Vista Pack prej "dobry" a v prubehu instalace to vyptalo disk XPčka a psalo ze kdyz ho nevlozim tak windows bude nestabilní. Tak sem ho vložil, čekal asi hoinu a pak to napsalo: your windows is reinstaled. :roll: A od vtedy uz nevrim temhle sračkám jako témy ikony etc. Takže když chces Vistu tak jedine orig Viste a ne tohle ;)jo to je tohle..:D to sem delal vcera a musel sem dat obnoveni systemu..:D tohle to jen theme takze tady to zadny cd nepotrebuje..ja to mam a facha to v poho takze klid..jen to zmeni vzhled xp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 Pokud si tohle nebo podobnej "vista pack" budete chtít nainstalovat, zálohujte si před tim soubor SHELL32.dll v C:/windows/system32 (bulkovo bydliště :D) . Pokud zapomenete zálohovat nebo už podobný vista pack máte, tak tady je původní soubor SHELL32.dll. Jinak když jsem měl já tenhle pack tak mi to znemožnilo start například kalkulačky.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 díky marku ;) Uložim si to a kdyby byl nějakej problém, ta jak se toho theme zbavim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 díky marku ;)Uložim si to a kdyby byl nějakej problém, ta jak se toho theme zbavim? Nezbavíš se toho úplně, ale po obnově toho souboru bude zase všechno funkční ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 sakra, tohle same pozadi mam ja :D btw. bez te stimhle do pr****, stahnete si Vistu a nemusíte instalovat tyhle sračky co vám jen poserou PC :roll: Mam stim skusenosti. kompl si poseru tim ze si nainstaluju Vistu ;) btw ja si taky nehazim do pc tyhle temata, mam tam jen jedno ktere si predemnou stahlo nekolik desetitisicu lidi a problem s tim nebyl (WoW theme)...ale kdysi sem delal i se srackama podobnym StyleXP atd...od tohoto ruce pryc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Me to jede v pohodě. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 jj, zatím jsem taky spokojený uživatel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 ja jsem to jednu dobu mel ale jak jsem to mel tak mi nesly nainstalovat zadne novejsi hry napr C&C 3 atd. tak jsem to odinstaloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 no ja dyz nainstaoval podobnej pack ze stahuj.cz tak sem to chtel odinstalovat a ono mi to vymazalo casti xp a musel sem to preinstalovat a ted mam visty na mym velkym pc a pekne me serou hodne porgramu na tom nefaja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Mam Linux a jsem spokojeny :) a ted k tematu.. .. s timhle jsou opravdu nekdy problemy - hlaven takove, ze to bez reinstallu "NIKDY" neodstranite cele ... doporucuji neco ucelnejsiho, co neni sqele jen vzhledem, ale taky funkcne - aston shell (nahrazuje klasicky chybny a vadny widloidni shell "explorer.exe" za lepsi kvalitnejsi etc..) Ale kazdopadne VSEM, zvlast ted s prichodem vist, doporucuji prejit na Linux - nebat se ho - je to profesionalni system, proc nechcete byt prefesionalove i vy? Jde na tom "vse" co na widlich (i vase oblibene hry si tam zaparite, ale uprimne... ze uz casteji chatuje na IM nebo brouzdate po netu)... BTW prece nechcete byt otroky Billa (je to jen takova slovni hricka, do billa se navazet nechci, je to dobrej typek... spis moc nevi co vydava za shity, jak jeho fa kopiruje napady a pak zaluje Open Source software a jeho tvurce apod...). Lidi a fakt, zkuste si ten linux alespon, uvidite ze vas to chytne, ze to neni nic tezkeho, jak je krasne zit bez viru a jak se na nem da pracovat minimalne tak dobre jak ve win a mnohdy jeste lepe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreamer Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 Nejlepší je Window Blinds se schématem Arrow to je vista... ale opravdu věrohodnější než tohle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 Mam Linux a jsem spokojeny :) Ale kazdopadne VSEM, zvlast ted s prichodem vist, doporucuji prejit na Linux - nebat se ho - je to profesionalni system, proc nechcete byt prefesionalove i vy? To že na něm jde vše oproti windows neintuivně a zdlouhavě neznamená že je to profesionální - když sem ho měl tak jsem pořád jen něco nastavoval aby to vůbec fungovalo Jde na tom "vse" co na widlich (i vase oblibene hry si tam zaparite, ale uprimne... No nevim, na windows je několikanásobně víc aplikací a i když někdy existuje nějaká free alternativa, tak se to ani trochu windows nevyrovná - zkus si porovnat gimp s photoshopem Lidi a fakt, zkuste si ten linux alespon, uvidite ze vas to chytne, ze to neni nic tezkeho, jak je krasne zit bez viru a jak se na nem da pracovat minimalne tak dobre jak ve win a mnohdy jeste lepe! Mě to teda moc nechytlo, jediný rozumný využití linuxu je podle mě na serveru nebo na něm rozbíhat ve VM windows :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.