Kenny Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 zdravím ve spolek..najde se nějaká dobrá duše co by mi flešnula psp 3004 fw 5.03?? Blansko a okolí,Boskovice,Vyškov! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=79048 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Odesláno Květen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 když najedu do photo a dám memory stick tak tam nemám to mhu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Odesláno Květen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 už to mám..jen mě to zase nejde spusit!!vždy se mě to psp vypne!!nechce se restartovat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 tak to musíš zkoušet jednou se ti to určitě povede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kenny
zdravím ve spolek..najde se nějaká dobrá duše co by mi flešnula psp 3004 fw 5.03??
Blansko a okolí,Boskovice,Vyškov!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.