bluss Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 nevíte, kdy výjde hra bully na psp?? už čekám skoro 3 měsíce od doby, co jsem se dozvěděl, že má vyjít i na psp a pořád nic. za káždé info. budu rád. díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 no nevim koukal sem se potom a nikde ani zmíňka :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 nevíte, kdy výjde hra bully na psp??už čekám skoro 3 měsíce od doby, co jsem se dozvěděl, že má vyjít i na psp a pořád nic. za káždé info. budu rád. díky. Co to je presne za hru???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 asi tohle http://www.tothegame.com/game.asp?id=5117 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
squa3leon Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Ne, je to tohle http://www.gamespot.com/ps2/action/bully/index.html Vyrobcem je firma Rocskstar (tvurci serie GTA) a odehrava se to z prostredi stredni skoly (aspon jsem to pred pulrokem cetl, i kdyz to podle obrazku nevypada) a tematy jsou tradicne krev, nasili a sikana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 a kde jsi cetl ze to ma vyjit i na psp? tohoi jsem si vubec nikde nevsiml? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Bully je super, dohrál jsem na PS2. Jde o "školní" GTA. Jsi kluk ve škole a musíš tam nějak přežít, chodíš do školy - předměty formou miniher, pak dostáváš za zvládnutí upgradu. Jezdíš na kole, skate, mopedu, můžeš jít do města, sbalit nějakou starší slečnu, dát jí kytky a dá ti pusu :lol: mlátíš spolužáky, házíš vajíčka, vyrábíš petardu, pak je házíš po lidech, střílíš prakem...prostě paráda...jo a každej večer máš večerku a když se asi do dvou nedostaneš do postele, tak usneš někde venku a okradou tě :lol: přecejenom nejsi CJ, ale 13ti letej kluk...:lol: Edit : Vlastně to možná znáte pod názvem "Canis Canem Edit". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Tak jestli tohle vyjde na PSP bude to GOOD gameska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 ani nwm ze to ma vyjit na psp sem o tom cet jen ve souvislosti s ps2 .... hele tomu klukovi je 13?? sem myslel aspon 16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluss Odesláno Červenec 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 no už je to nějaký čas, co jsem to četl. a četl jsem to přímo tady na foru, někdo psal: že by to do tří měsíců mělo vyjít atd. atd. ale ty tři měsíce už jsou dávno pryč, to jsem četl, ještě když forum mělo starý dobrý vzhled. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kronoss Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 no už je to nějaký čas, co jsem to četl.a četl jsem to přímo tady na foru, někdo psal: že by to do tří měsíců mělo vyjít atd. atd. ale ty tři měsíce už jsou dávno pryč, to jsem četl, ještě když forum mělo starý dobrý vzhled. :-) Ted to vyslo as pred 14ti dnama jako Bully: Scholarship edition, ale vyslo to pouze pro Xbox360 a Wii, pokud vim, tak o PSP verzi se neuvazuje.. Ja to ted dohral na X360 a nedokazu si predstavit to hrat na pspcku.. kdo ma Xko, tak to je jasna volba ! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 mám dohráno na ps2 i x360, kde je rozšířena hra a žádná PSP verze nebude, takže to prosím někdo lockněte ať se tu nespamuje pro ty co jsou slepí BULLLY NA PSP NEVYJDE!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 pro ty co sou slepý! http://www.youtube.com/watch?v=OJg42n7Cjfs&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 pro ty co sou slepý!http://www.youtube.com/watch?v=OJg42n7Cjfs&feature=related Fake........ :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 lock, post = body btw: takových videí jsem viděl....i Resident 4 na psp naví jak si hraje s tou krabičkou jde dost dobře vidět, že to má vytisknuté, že mu to v tom obalu na hřbetu vůbec nesedí :D z čehož vyplývá,že my jsme psychicky v pořádku, otázkou je zdali i fajnokelma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts