bluss Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 nevíte, kdy výjde hra bully na psp?? už čekám skoro 3 měsíce od doby, co jsem se dozvěděl, že má vyjít i na psp a pořád nic. za káždé info. budu rád. díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekken90 Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 no nevim koukal sem se potom a nikde ani zmíňka :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiver Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 nevíte, kdy výjde hra bully na psp??už čekám skoro 3 měsíce od doby, co jsem se dozvěděl, že má vyjít i na psp a pořád nic. za káždé info. budu rád. díky. Co to je presne za hru???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekken90 Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 asi tohle http://www.tothegame.com/game.asp?id=5117 Link to comment Share on other sites More sharing options...
squa3leon Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Ne, je to tohle http://www.gamespot.com/ps2/action/bully/index.html Vyrobcem je firma Rocskstar (tvurci serie GTA) a odehrava se to z prostredi stredni skoly (aspon jsem to pred pulrokem cetl, i kdyz to podle obrazku nevypada) a tematy jsou tradicne krev, nasili a sikana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMUTH Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 a kde jsi cetl ze to ma vyjit i na psp? tohoi jsem si vubec nikde nevsiml? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olaf Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Bully je super, dohrál jsem na PS2. Jde o "školní" GTA. Jsi kluk ve škole a musíš tam nějak přežít, chodíš do školy - předměty formou miniher, pak dostáváš za zvládnutí upgradu. Jezdíš na kole, skate, mopedu, můžeš jít do města, sbalit nějakou starší slečnu, dát jí kytky a dá ti pusu :lol: mlátíš spolužáky, házíš vajíčka, vyrábíš petardu, pak je házíš po lidech, střílíš prakem...prostě paráda...jo a každej večer máš večerku a když se asi do dvou nedostaneš do postele, tak usneš někde venku a okradou tě :lol: přecejenom nejsi CJ, ale 13ti letej kluk...:lol: Edit : Vlastně to možná znáte pod názvem "Canis Canem Edit". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJSmajlo Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Tak jestli tohle vyjde na PSP bude to GOOD gameska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzunk Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 ani nwm ze to ma vyjit na psp sem o tom cet jen ve souvislosti s ps2 .... hele tomu klukovi je 13?? sem myslel aspon 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluss Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 no už je to nějaký čas, co jsem to četl. a četl jsem to přímo tady na foru, někdo psal: že by to do tří měsíců mělo vyjít atd. atd. ale ty tři měsíce už jsou dávno pryč, to jsem četl, ještě když forum mělo starý dobrý vzhled. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kronoss Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 no už je to nějaký čas, co jsem to četl.a četl jsem to přímo tady na foru, někdo psal: že by to do tří měsíců mělo vyjít atd. atd. ale ty tři měsíce už jsou dávno pryč, to jsem četl, ještě když forum mělo starý dobrý vzhled. :-) Ted to vyslo as pred 14ti dnama jako Bully: Scholarship edition, ale vyslo to pouze pro Xbox360 a Wii, pokud vim, tak o PSP verzi se neuvazuje.. Ja to ted dohral na X360 a nedokazu si predstavit to hrat na pspcku.. kdo ma Xko, tak to je jasna volba ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDante1986 Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 mám dohráno na ps2 i x360, kde je rozšířena hra a žádná PSP verze nebude, takže to prosím někdo lockněte ať se tu nespamuje pro ty co jsou slepí BULLLY NA PSP NEVYJDE!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fajnokelma Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 pro ty co sou slepý! http://www.youtube.com/watch?v=OJg42n7Cjfs&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senpu Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 pro ty co sou slepý!http://www.youtube.com/watch?v=OJg42n7Cjfs&feature=related Fake........ :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDante1986 Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 lock, post = body btw: takových videí jsem viděl....i Resident 4 na psp naví jak si hraje s tou krabičkou jde dost dobře vidět, že to má vytisknuté, že mu to v tom obalu na hřbetu vůbec nesedí :D z čehož vyplývá,že my jsme psychicky v pořádku, otázkou je zdali i fajnokelma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts