Jump to content

bully

bluss

Recommended Posts

Bully je super, dohrál jsem na PS2. Jde o "školní" GTA. Jsi kluk ve škole a musíš tam nějak přežít, chodíš do školy - předměty formou miniher, pak dostáváš za zvládnutí upgradu. Jezdíš na kole, skate, mopedu, můžeš jít do města, sbalit nějakou starší slečnu, dát jí kytky a dá ti pusu :lol: mlátíš spolužáky, házíš vajíčka, vyrábíš petardu, pak je házíš po lidech, střílíš prakem...prostě paráda...jo a každej večer máš večerku a když se asi do dvou nedostaneš do postele, tak usneš někde venku a okradou tě :lol: přecejenom nejsi CJ, ale 13ti letej kluk...:lol:

Edit :

Vlastně to možná znáte pod názvem "Canis Canem Edit".

• 8 months later...
no už je to nějaký čas, co jsem to četl.

a četl jsem to přímo tady na foru, někdo psal: že by to do tří měsíců mělo vyjít atd. atd.

ale ty tři měsíce už jsou dávno pryč, to jsem četl, ještě když forum mělo starý dobrý vzhled. :-)

Ted to vyslo as pred 14ti dnama jako Bully: Scholarship edition, ale vyslo to pouze pro Xbox360 a Wii, pokud vim, tak o PSP verzi se neuvazuje..

Ja to ted dohral na X360 a nedokazu si predstavit to hrat na pspcku.. kdo ma Xko, tak to je jasna volba ! :)

• 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Privacy Policy