Killer44 Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Slyšel jsem že se dají hrát PSX hry na FW 3.03 ale když jsem to zkoušel tak mi to nešlo.Píše to:To use this content, you must active the system.Jaký system mám aktivovat.Pomcte pls.Dík všem za help. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 To spis vypada, ze jsi se pokousel spustit nejakou flash animaci nez PSX hru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Killer44 Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Ne normalně sem si zkonvertoval hru a nejde mi ji spustit.(konvertoval sem to v PSX2PSPv.1.2). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Tak to netusim... :( Pokud vim, tak nebylo potreba nic aktivovat a i na fw. 3.03oe-a mi fungovala vetsina PSX her. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Killer44 Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Tak to pak nechápu, ale mělo by mi to vůbec fachat na ofigo FW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Ne normalně sem si zkonvertoval hru a nejde mi ji spustit.(konvertoval sem to v PSX2PSPv.1.2). Ale ty mas FW 3.03 nebo CF 3.03 oe-c???Jestly mas FW tak ti to nepujde :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Killer44 Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Ofigo 3.03.Ale na sony.com psali že na tomhle firmwaru by to mělo fachat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Aha :):):):) No tak nejdriv udelej prechod na OE firmware :):):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Killer44 Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Bojim se bricku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 no tak to si PSX nezahraješ :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Killer44 Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 No downgrade bych asi udělal ale namám GTA LCS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Odkad jsi? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aku Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 pls das mi odkaz na stahnuti toho programku PSX2PSPv.1.2 nemozu to najit pls napis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 tady máš i návod http://console-forum.net/showthread.php?t=9193 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aku Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 oooooo moc dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Killer44 Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Odkad jsi? ;) Sem z Litoměřic(Severní Čechy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Killer44
Slyšel jsem že se dají hrát PSX hry na FW 3.03 ale když jsem to zkoušel tak mi to nešlo.Píše to:To use this content, you must active the system.Jaký system mám aktivovat.Pomcte pls.Dík všem za help.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts