Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

spuch

Otázka

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Spuch..

Ne,to klábosení za každý situace jako je u X Boxu 360, naše PlayStation 3 naštěstí nepodporuje ;) Mám ve Friendlistu pár známých,který by člověku "vykecali" díru do hlavy a ač je mám rád,bohatě mi stačí si s nima poklábosit v on-linu nějaký konkrétní hry nebo na videochatu. Mít po vypnutí PS3 svojí hlavu jako meloun fakt nechci :wohow:

Upřímně,netoužím potom,abych hrál singl v Uncharted, Metal Gear Solidu, Dead Space nebo třeba ve Far Cry 2 a atmosféru mi rušil kdokoliv,kdo zrovna hraje nějakou on-line řezbu typu BBC, MAG či COD a nadává u toho jako dláždič ;) Pro nevyrušování u her, při koukání na filmy nebo pro poletování po internetu jsem si natvrdo vypnul i znázorňování příchozích zpráv a připojování / odpojování přátel,což byla položka,která mě opravdu rušila a ted' se můžu v klidu oddávat zábavě ;)

Ale je tu naděje,že se i PS3 "cross game chatu" nakonec dočká. Je totiž dost dobře možný (žádá si to hromada ukecaných teenageru :cheesygrin: ) ,že v Sony prosby vyslyší a je-li to technicky možný,v některým novým firmwaru v blízký budoucnosti se týhle chatovací zbytečnosti dočkáme. Za sebe můžu říct,že bych měl v nastavení u Cross Chatu zašktnuto "OFF", ale pokud někdo touží tuhle vymoženost používat,tak nám to klucí ušatý soňácký šupem naservírujte..

Každý zajímavější rozšíření schopností povedený PlayStation 3 se počítá ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu