vnav Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Pamatuji si dobu, kdy stálo PSP 100X 6000,-Kč (hned po vydání) Dnes stojí PSP 300X 4000,-Kč (i kvůli horšímu displayi) Před rokem mě PSP 200X stálo 4000,-Kč (poslední z kusů co v se už v ČR doprodaly) Odhaduji začáteční cenu PSP2 na 6500,-Kč až 7500,-Kč Výš Sony jít nemůže, prtože pak by byla levnější i PS3 nemluvě o 1,5 krát překročené ceně XBOXU PS: Velká škoda, že PSP2 nebude mít zabudováný senzor pohybu a simkartový chip (prodej by se zvednul o 50%, protože kdo by nechtěl mít herní konzoli s mobilem do hromady :? Já osobně u sebe nosím PSP a mobil a dost mě to otravuje, protože musím dávat pozor jak na mobil, tak na PSP.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AsterCZ Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 huh jsem si celou tu dobu myslel ze PSPhone a PSP2 je to samy, ale kamos mi rikal ze PSPhone ma vyjit na jare a PSP2 ma vyjit kolem listopadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 jenže obě nejsou oficiálně oznámený vole xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AsterCZ Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 no.. to je jedno XD hlavne ze ted vim ze budou existovat 2 psp XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Sony Ericsson Xperia Play Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 koukam ze sony slusne zrecykluje psx hry :psp: konecne bude neco poradnyho i na telefonech... kdo by si v dobe psx pomyslel ze jednou tyhle pecky pujdou rozjet na telefonu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Mě by spíš zajímalo jak vypadá hra dělaná přímo na tenhle model (a nejlíp i s nejvyššíma nárokama co se z toho dají vymáčknout), jinak ten desing, nvm no... ňák mě neokouzlil, se mi víc líbí i u Gočka, hlavně ta klávesnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Doted' nechápu proč Sony povídalo že si to vymisleli(psp phone) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Snad to nedopadne jak ngage :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 ngage 2.0 (loader novy generace ngage pro symbian s60 v3) jsem mel,ale byl obrovskej problem s funkcnosti crack her protoze to ngage 2.0 byla pro cca 20 podporovanejch mobilu a zadna slava,jediny co me bavilo bylo hooked on a resident evil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Juchů!!.....http://www.zing.cz/novinky/2666/sony-oficialne-odhali-psp2-jiz-ke-konci-ledna Sony na konci tohoto měsíce představí psp2! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 No tak to sa už moc teším :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Nejnovější info zde http://themespsp.fr/psp2-sort-fin-janvier/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+theme-psp+(Th%C3%A8mes-PSP)&utm_content=Twitter snad se najde někdo kdo umí francouzsky a stručně nám to přeloží zatím alespoň ty obrázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Juchů!!.....http://www.zing.cz/novinky/2666/sony-oficialne-odhali-psp2-jiz-ke-konci-lednaSony na konci tohoto měsíce představí psp2! Konkretne 27. ledna ngage 2.0 (loader novy generace ngage pro symbian s60 v3) jsem mel,ale byl obrovskej problem s funkcnosti crack her protoze to ngage 2.0 byla pro cca 20 podporovanejch mobilu a zadna slava,jediny co me bavilo bylo hooked on a resident evil Myslel jsem vylozene telefon nokia ngage a ne nasledovnou symbianovkou platformu pro hry, z tou jsem zas takovy problem nemel :) Nejnovější info zde http://themespsp.fr/psp2-sort-fin-janvier/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+theme-psp+(Th%C3%A8mes-PSP)&utm_content=Twitter snad se najde někdo kdo umí francouzsky a stručně nám to přeloží zatím alespoň ty obrázky Pise se tam vicemene jen o tom, ze jelikoz uz 26. unora vyjde v Japonsku 3DS, rozhodlo se Sony (respektive je na case aby to udelalo) predstavi ke konci ledna oficialne PSP v Tokyu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 No to mě poséééér xD už se moc těším a co nejdříve kupuju :D PS: nechce někdo moje PSP 2004 FLASH?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetie Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 No to mě poséééér xD už se moc těším a co nejdříve kupuju :DPS: nechce někdo moje PSP 2004 FLASH?? :D cena? Napis sz. Po vydani psp2 padne cena pspcek na par korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Docela by mě zajímala cena psp2 jestli to bude mít grafiku jako ps3 tak tipuju tak 13k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 13k ??? lol :D tak to asi ne.... mysláte si že když to má vyjít v září - listopad tak mi bude v září stavit cca 7000 na koupi nového PSP2? :D a zda se vyplatí prodat ninější PSP Slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Výkon jako ps3 a kolk stála ps3 když ji uvedli na trh ??? a navíc psp je mnohokrát menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 doufám že nebude vysouvací, a doufám že na něho vytvořej nhl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Výkon jako ps3 a kolk stála ps3 když ji uvedli na trh ??? a navíc psp je mnohokrát menší. Podivna dedukce? Koli stoj ted? Krom toho 3DS ma taky lepsi grfiku jak wii a je mensi a podivej na cenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Ty L,R tlačítka vypadají že jsou gumová....:D http://themespsp.fr/wp-content/uploads/2011/01/PSP2-6.jpg Jinak sem někde četl že foták má mít 6mpix. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Ty L,R tlačítka vypadají že jsou gumová....:D http://themespsp.fr/wp-content/uploads/2011/01/PSP2-6.jpg Jinak sem někde četl že foták má mít 6mpix. Cisla bohuzel nejsou vsechno to je dost casto jen reklamni trik, tak od 3 mpx nepoznas pri beznym rozliseni rozdil, jde hlavne o optiku a ta tam dobra podle me nebude. Vim o cem mluvim, treba na desiru je 5mpx fotak a ty fotky stojej za hovno, kdyz to srovnam s n82 ktera fotila luxusne.... Zkracene: nad tim bych nejasal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Myslím si, že SONY PSP 2 ukáže, ale neměli by zapomínat na to, že PSP 2 - pokud chtějí , aby uspělo a přežilo - musí nějak marketingově propagovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Myslím si, že SONY PSP 2 ukáže, ale neměli by zapomínat na to, že PSP 2 - pokud chtějí , aby uspělo a přežilo - musí nějak marketingově propagovat. JJ na to velke mezinarodni firma jako Sony zapomina porad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.