I3verson Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 caute, ktera zavodni hra je podle vas nejlepsi? nejlepse na volant logitech g27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 mne se nejvice libil racedriver GRID Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Need for speed (NFS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 No předpokládám, že když máš G27, tak arkády co přede mnou napsali budeš ignorovat a zahraješ si pořádný hry jako GTR2, rFactor nebo Live for Speed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Richard burns rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
I3verson Odesláno Květen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 presne tak :), ale, GTR evolution a tak se mi nelibi to, ze kdyz pouzivas H prevodovku tak, ze tam nejak blbne ta spojka, ze ju tam vubec nemusis mackat kdyz chces preradit. U ceho to dobre fungovalo bylo TDU Unlimited.Dost se mi libila hra CMR Dirt 2 na PS3, to bylo fakt super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Pokud máš ps3, tak rozhodně počkej na gt5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Racedriver Grid, Live for Speed nebo Colin McRae Dirt1/2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.