Spacirm Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Ahoj potrebovalbych pomoc s FW 3.03 OE-C. Mam FW 2.81 a potreboval bych to hodit na FW 3.03 OE-C jenze nevim jak to mam udelat tady jsem hledal vsude ale bud jsem to prehlidl nebo jsem to nenasel a potreboval bych aby mi nekdo kdo tomu rozumi napsal nejaky navod ja to mam udela. diky :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DJSmajlo Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Ahoj potrebovalbych pomoc s FW 3.03 OE-C.Mam FW 2.81 a potreboval bych to hodit na FW 3.03 OE-C jenze nevim jak to mam udelat tady jsem hledal vsude ale bud jsem to prehlidl nebo jsem to nenasel a potreboval bych aby mi nekdo kdo tomu rozumi napsal nejaky navod ja to mam udela. diky :cry: Potřebuješ GTA:Liberty City verze 2.00 a dál v Tutoriálech postupuj Downgrade 3.03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 nebo lumines a dg 3.50 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DJSmajlo Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Nebo jak říká TEKKEN90 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spacirm Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 no... moc jsem toho nepochopil, mam PSP jen chvilku a moc tomu nerozumim nevim jak to udelat dobry by bylokdyby jste mi nekdo napsalnavod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 no... moc jsem toho nepochopil, mam PSP jen chvilku a moc tomu nerozumim nevim jak to udelat dobry by bylokdyby jste mi nekdo napsalnavod podivej se do sekce tutorialy..navod je tady.. http://console-forum.cz/showthread.php?t=4119 a kdyby si mi zacal vykladat ze nemas fw 3.03 ale 2.81 tak se di bodnout..:D Downgrade primo z fw 2.81 sem zatim nevidel..nejdriv musis upnout na 3.03 a pak pomoci gta na 1.5..nebo upnout na 3.50 a pomoci hry lumines na 1.5.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spacirm Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 no konecne :D diky moc to jsem potreboval vedet diky... jasne ze to upnu na 3.03 ja vim ze z 2.81 to nejde ale nevedel jsem ja dal sice jeste moc nechapu jak to downgradovat z 3.03 na 1.50 ale kouknu se tam a snad to pochopimdystak sem zase napisu DIKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Spacirm
Ahoj potrebovalbych pomoc s FW 3.03 OE-C.
Mam FW 2.81 a potreboval bych to hodit na FW 3.03 OE-C jenze nevim jak to mam udelat tady jsem hledal vsude ale bud jsem to prehlidl nebo jsem to nenasel a potreboval bych aby mi nekdo kdo tomu rozumi napsal nejaky navod ja to mam udela. diky :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts