mike75 Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Kdyz vypnu ps3 tak mi porad sviti kontrolka wlan a v ps3 to porad sumi. Co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wrout Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Máš zapnutý remote control přes PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Asi jo,zkousel jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Ja to mam par dni a hodne jsem brouzdal po netu,tak snad jsem nechytl nejaky vir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wrout Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 tak si to vypni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 jdu to zkusit ale nevim jak. Moooooc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximum79 Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Mike75 napsal.. "Ja mám PS3 pár dní a hodně jsem brouzdal po netu,tak snad jsem nechytl nějaky vir" Můžeš být Miku v naprostým klidu, PlayStation 3 je vůči virům "imunní" a tak v pohodě brouzdej po internetu jako doposud ;) A pokud jde o tu svítící kontrolku a "šumění" uvnitř Tvojí PS3, ten popis spíš sedí k pracujícímu HDD. Možná Tvůj harddisk dělá přesčasy :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Moc dik za radu ale uz to mam,fakt to byl ten remote control psp,ja to vypnul a vse je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 A co znamenaji ty trofeje nebo co to je ?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximum79 Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Tak to je fajn,že už si "problém" vyřešil ;) A k těm Trofejím - převzato z Kuba7iceman blogu.. "Trofeje jsou systém, který na PS3 přišel s firmwarem 2.40. Celý tento systém nám slouží jako prezentace našeho PSN ID ve světě PS3. Většina her na PS3 už dnes má podporu trofejí. Trofejí máme hned 4 typy: Bronze, Silver, Gold, Platinum. Trofeje označují nějaký úkol nebo určitou výzvu, kterou musí hráč splnit aby trofeje dosáhl, ty se pak ukládají na váš PSN účet a můžete je vidět na svém účtu na internetu nebo PSN. Typ trofeje se určuje podle obtížnosti úkolu, je tedy jasné že za lehčí jsou bronzové a za ty těžší stříbrné a zlaté. Platinum trofej je vůbec ta nejvzácnější, na kterou může hráč dosáhnout, její získání není, ale vůbec jednoduché, u většiny her je tomu totiž tak, že ji získáte až tehdy, jak budete mít získány všechny ostatní trofeje hry a to zabere jak hodně času tak i dost snahy. Každá hra má samozřejmě jiný počet trofejí, ať už má některá třeba 30 a jiná zase 65, to už je v rukou vývojářů. Trofeje jsou v každém případě velkým přínosem pro svět PS3, jelikož díky ním se můžeme porovnávat s jednotlivými hráči a vidíme tak, jak na to jsme my a jak ostatní. Pro mě osobně jsou trofeje hlavně velkou motivací dohrávat hru se vším všudy a díky ním si hraní opravdu užijete.." Jednoduše řečeno,trofeje Miku prodlužují herní dobu hry a díky nim ze hry vyždímeš maximum. Trofeje získáváš za splnění určitých úkolů ve hře. Samozřejmě jde o soutěživost mezi hráčema,o to kdo kolik trofejí v tý nebo tý hře získal,kolik jich kdo získal celkově...a v neposlední řadě jde i o to,kdo si může říct "jsem skutečný hráč,který hry opravdu hraje,nejsem jen obyčejný konzument,který hrama proběhne" ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Červen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Moc dik, Vy delate pro Sony ? ze mate takovy znalosti a prehled.Smekam,dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 mike, kdyby jsi si pořádně prolezl forum, zjistíš že je tady spousta materialu ke studiu:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximum79 Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Mike75.. Jak pise admin Huhla,tady i jinde na internetu je dostatek odpovedi na radu Tvych otazek ;) Pro Sony nepracuju,jsem jen spokojeny uzivatel,ktery v predchozich letech o PS3 leccos zjistil a to jak vlastnim "experimentovanim" ,tak za prispeni informaci od jinych majitelu tyhle povedeny masinky,kterych je na internetu opravdu spousta. Ziskany poznatky rad predam dal,aby si i ti novy majitele mohli vybornou PlayStation 3 uzivat v maximalni mozny mire ;) Prima vikend.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Panove diky za rady,ja ted prichazim na chut ps3 i pc takze toho moc nevim.Ale stahl jsem si tapety na ps3 a nejdou mi rozbalit,asi bych potreboval nejaky program. Nevite prosim jaky ? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Mike: Tyhle dotazy miluju. Alespoň řekni jaký, jakej maj formát, zazipovaný (zrarovaný) atd. Jak ti máme pomoct, když nevíme o co jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximum79 Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Mike 75 napsal.. "Ale stahl jsem si tapety na ps3 a nejdou mi rozbalit,asi bych potreboval nejaky program. Nevite prosim jaky ?" A proc tak slozite chlape ;) Mas-li Tvoji PlayStation 3 pripojenou k internetu,tak si tapety (foto, hudbu, video..) stahuj primo a na stahovani z PC se vyprdni. Budes-li pouzivat PS3 webovy prohlizec,tak Ti odpadnou vsechny starosti se stahovanim, formatovanim, prenasenim dat a podobny zbytecnosti.. Najed s PS3 jednoduse na www.google.com tam zadej treba wallpapers free nebo wallpaper HD a je vymalovano. Vyjede Ti milion odkazu...staci uz jen prohlizet, vybirat a stahovat tapety (pozadi) rovnou na harddisk. Jen pro upresneni, PS3 nepodporuje "3D tapety", kterych je taky na internetu spousta,tak je zbytecny pokouset se je stahovat. Pokud jde o stazeny tapety nebo fotografie ,tak ty se Ti nasledne ukladaji v kategorii PHOTO.. Pro zajimavost uvadim postup ukladani jakyhokoliv obrazku a fotografie z internetu... 1) V hlavnim menu najed gamepadem (PS3 ovladac) na "Internet browser". 2) Po nacteni hlavni internetovy stranky zmackni na ovladaci tlacitko START. Do tabulky,ktera se objevila zadej hledanou adresu (v tomhle pripade google.com) a opet zmackni START. 3) Az se nacte stranka Google, tak do "vyhledavace" zadej treba wallpaper HD a nech si neco vyhledat. 4) Vyber si z nabizenych x tisic stranek nejakou zajimavou a vesele si prohlidni tapety. 5) Tapetu,ktera Te zaujme si zvetsi na pozadovany rozliseni (je-li to v nabidce toho wallpaperu) a najed na ni kurzorem - tj.sipka na obrazovce,kterou ovladas packou na gamepadu - je to takova nahrazka za klasickou mys,kterou lze k PS3 pro psani a brouzdani po internetu (i s klavesnici) samozrejme pripojit. 6) Ted na gamepadu zmackni tlacitko "trojuhelnik" a po pravy strane se rozevre nabidka moznosti. Najdi FILE ,potom dej SAVE IMAGE a uloz na harddisk.. Popis zase vypada zdlouhave a "slozite",ale po vyzkouseni zjistis,ze je to zalezitost na sotva 5 vterin. Rozhodne Ti pouzivani PS webovyho prohlizece v mnoha ohledech ulehci zivot a odpadne ti prebihani a prenaseni dat mezi samotnou PlayStation 3 a stolnim PC. Ja uz leta rikam, na co zbytecne zapinat a sedat si k PC, kdyz si takovyhle drobnosti muzu vyresit v pohodli i na PS3, no ne? ;) Update: Rado se stalo, neni zac dekovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Červen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Tak tomu rikam super navod,presne pro me. Mooc dik Maximum 79, fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mike75
Kdyz vypnu ps3 tak mi porad sviti kontrolka wlan a v ps3 to porad sumi. Co s tim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.