Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

prosim o radu


mike75

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Mike75 napsal.. "Ja mám PS3 pár dní a hodně jsem brouzdal po netu,tak snad jsem nechytl nějaky vir"

Můžeš být Miku v naprostým klidu, PlayStation 3 je vůči virům "imunní" a tak v pohodě brouzdej po internetu jako doposud ;) A pokud jde o tu svítící kontrolku a "šumění" uvnitř Tvojí PS3, ten popis spíš sedí k pracujícímu HDD. Možná Tvůj harddisk dělá přesčasy :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak to je fajn,že už si "problém" vyřešil ;)

A k těm Trofejím - převzato z Kuba7iceman blogu..

"Trofeje jsou systém, který na PS3 přišel s firmwarem 2.40. Celý tento systém nám slouží jako prezentace našeho PSN ID ve světě PS3. Většina her na PS3 už dnes má podporu trofejí. Trofejí máme hned 4 typy: Bronze, Silver, Gold, Platinum. Trofeje označují nějaký úkol nebo určitou výzvu, kterou musí hráč splnit aby trofeje dosáhl, ty se pak ukládají na váš PSN účet a můžete je vidět na svém účtu na internetu nebo PSN. Typ trofeje se určuje podle obtížnosti úkolu, je tedy jasné že za lehčí jsou bronzové a za ty těžší stříbrné a zlaté. Platinum trofej je vůbec ta nejvzácnější, na kterou může hráč dosáhnout, její získání není, ale vůbec jednoduché, u většiny her je tomu totiž tak, že ji získáte až tehdy, jak budete mít získány všechny ostatní trofeje hry a to zabere jak hodně času tak i dost snahy. Každá hra má samozřejmě jiný počet trofejí, ať už má některá třeba 30 a jiná zase 65, to už je v rukou vývojářů. Trofeje jsou v každém případě velkým přínosem pro svět PS3, jelikož díky ním se můžeme porovnávat s jednotlivými hráči a vidíme tak, jak na to jsme my a jak ostatní. Pro mě osobně jsou trofeje hlavně velkou motivací dohrávat hru se vším všudy a díky ním si hraní opravdu užijete.."

Jednoduše řečeno,trofeje Miku prodlužují herní dobu hry a díky nim ze hry vyždímeš maximum. Trofeje získáváš za splnění určitých úkolů ve hře. Samozřejmě jde o soutěživost mezi hráčema,o to kdo kolik trofejí v tý nebo tý hře získal,kolik jich kdo získal celkově...a v neposlední řadě jde i o to,kdo si může říct "jsem skutečný hráč,který hry opravdu hraje,nejsem jen obyčejný konzument,který hrama proběhne" ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mike75..

Jak pise admin Huhla,tady i jinde na internetu je dostatek odpovedi na radu Tvych otazek ;) Pro Sony nepracuju,jsem jen spokojeny uzivatel,ktery v predchozich letech o PS3 leccos zjistil a to jak vlastnim "experimentovanim" ,tak za prispeni informaci od jinych majitelu tyhle povedeny masinky,kterych je na internetu opravdu spousta.

Ziskany poznatky rad predam dal,aby si i ti novy majitele mohli vybornou PlayStation 3 uzivat v maximalni mozny mire ;) Prima vikend..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mike 75 napsal.. "Ale stahl jsem si tapety na ps3 a nejdou mi rozbalit,asi bych potreboval nejaky program. Nevite prosim jaky ?"

A proc tak slozite chlape ;) Mas-li Tvoji PlayStation 3 pripojenou k internetu,tak si tapety (foto, hudbu, video..) stahuj primo a na stahovani z PC se vyprdni. Budes-li pouzivat PS3 webovy prohlizec,tak Ti odpadnou vsechny starosti se stahovanim, formatovanim, prenasenim dat a podobny zbytecnosti..

Najed s PS3 jednoduse na www.google.com tam zadej treba wallpapers free nebo wallpaper HD a je vymalovano. Vyjede Ti milion odkazu...staci uz jen prohlizet, vybirat a stahovat tapety (pozadi) rovnou na harddisk. Jen pro upresneni, PS3 nepodporuje "3D tapety", kterych je taky na internetu spousta,tak je zbytecny pokouset se je stahovat. Pokud jde o stazeny tapety nebo fotografie ,tak ty se Ti nasledne ukladaji v kategorii PHOTO..

03-0912047098T.jpg

Pro zajimavost uvadim postup ukladani jakyhokoliv obrazku a fotografie z internetu...

1) V hlavnim menu najed gamepadem (PS3 ovladac) na "Internet browser".

03-0945226928T.jpg

2) Po nacteni hlavni internetovy stranky zmackni na ovladaci tlacitko START. Do tabulky,ktera se objevila zadej hledanou adresu (v tomhle pripade google.com) a opet zmackni START.

07-0737451364T.jpg

3) Az se nacte stranka Google, tak do "vyhledavace" zadej treba wallpaper HD a nech si neco vyhledat.

4) Vyber si z nabizenych x tisic stranek nejakou zajimavou a vesele si prohlidni tapety.

5) Tapetu,ktera Te zaujme si zvetsi na pozadovany rozliseni (je-li to v nabidce toho wallpaperu) a najed na ni kurzorem - tj.sipka na obrazovce,kterou ovladas packou na gamepadu - je to takova nahrazka za klasickou mys,kterou lze k PS3 pro psani a brouzdani po internetu (i s klavesnici) samozrejme pripojit.

07-0745567311T.jpg

6) Ted na gamepadu zmackni tlacitko "trojuhelnik" a po pravy strane se rozevre nabidka moznosti. Najdi FILE ,potom dej SAVE IMAGE a uloz na harddisk..

07-0815198914T.jpg

Popis zase vypada zdlouhave a "slozite",ale po vyzkouseni zjistis,ze je to zalezitost na sotva 5 vterin. Rozhodne Ti pouzivani PS webovyho prohlizece v mnoha ohledech ulehci zivot a odpadne ti prebihani a prenaseni dat mezi samotnou PlayStation 3 a stolnim PC. Ja uz leta rikam, na co zbytecne zapinat a sedat si k PC, kdyz si takovyhle drobnosti muzu vyresit v pohodli i na PS3, no ne? ;)

Update: Rado se stalo, neni zac dekovat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu