Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Prince of Persia The Forgotten Sands


Drag01

Recommended Posts

Takze musim rict, ze jsem mile prekvapen. Predposledni princ me teda skoro vubec nebavil jen porad dokola sbirat svetylka nepratele taky poskromnu...ale tohle je zase konecne "pravy" princ!!! Grafika je rozhodne zatim nejlepsi me se teda hodne libi a konecne zase mame klasicke komba na ketre jsme byli zvykly. Proste je to navrat k hratelnosti z predchozich dilu zatim jsem hral asi jen hodinu, ale jsem spokojen. Jedine co mi trosku vadi je, ze s nepratel netryska krev:-) Jen takovy zablesk..myslim, ze to tak bylo v prvnim princovi...preji prijemnou zabavu.-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to film podle hry, ale ne podle této, nýbrž podle Prince of Persia - the Sands of Time

a musím říct, že tento díl je přesně to co od Prince každý očekává

Film jen velice volně navazue na trilogii písků času, ne konkretne na nejaky dil a Salazar to myslel správně, že udělali film podle hry a na zaklade filmu udelali hru, tedy spis ozivili serii pisku casu, ha totiz "nekopiruj" pribeh filmu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem hru taky hrál a je mi líto vypáleného DVDčka... Ta hra je neuvěřitelně pomalá :(. Sands of time bylo dost rychlé, další, akčnější díly mě bavily i více, také byly dost rychlé, ale tady je ten combat prostě navíc, odfláknutý. Ohromná škoda :(.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem nejvetsi fanda prince, obzvlaste pak Prince of Persia: TSOT - a tohle je vazne zradlo, pstav pro oci, hopsani, hadanky, vse je jak ma byt+ta grafika...Nemam co dodat.

Libi se mi, ze kamera primo ukazuje smer kudy jit (coz v TSOT clovek koukal vsemi smery a treba nevedel), hudba je perfektni, je to trosku akcne-filmove, ale fakt pohadka...

DOPOrUCUJI vsem a kdo psal ze je to pomale a skoda DVD at si da paralen 500.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

UPLAY funguje u novějších her od Ubisoftu (tuto funkci má např. i Assassin's Creed II, SC: Conviction) a má trošku podobný systém jako achievementy. Jde o to, že máš určité úkoly (splnit určitou misi, dohrát hru,...), za které po splnění dostáváš body stejným stylem jako achievementy. Za tyto body můžeš poté na internetu koupit přídavky do jakékoli z těchto her (vím, že u AC II to je altairův oblek, mapa s jednou oblastí templářů,...). Nevím jak to lépe vysvětlit, snad jsi to pochopil ;).

EDIT: Zde jsem našel nějaké info o totmto systému, je to tam celkem pěkně vysvětleno :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Davejte si pozor ve hre je par bugu obcas se mi stalo, ze se mi nezobrazili ptaci a proto jsem nemohl doskakat dal. Kdyz jsem dal nahrat pozici pak se zobrazili. Ale nejvetsi bug me cekal skoro ke konci hry.Je to cast kde skacete po hodne ptacich potom jsem mel skocit na plosinku, ale zapomenl jsem zmacknout knoflik aby se mi ta plosina zobrazila. No a spadl jsem a samozrejme jsem umrel, ale misto toho abych pokracoval od posledni ulozene pozice souplo me to do nejake kobky ze ktere se neda dostat jsou tam dvoje mrize a jedny betonove dvere...jedine kudy se da jit je propast pres ni se houpou 4 sekery a jedna plosinka ktera se musi aktivovat tacitkem LB ale kdyz se dostanu na druhou stranu jsou tu dalsi mrize a neda se nic delat a je vsude pevny strop...tohle je nejaky bug, ale bouzel kdyz dam nahrat posledni pozici haze me to stale do te kobky...takze nezbyva nez hrat znova a to se mi nechce...proste debilita a totalne me tim nasrali fuck of princ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stalo se mi přesně to stejný, taky jsem v tý kobce, odkud vede cesta přes 4 sekery a dál už se nedá jít. Sem to zkoušel asi půl hodiny, všude jsem skákal, pořád dokola jsem zkoušel dát načtení od posledního checkpointu, několikrát jsem i vypnul xbox, znova zapnul a prostě to pořád nejde. No nic, doufám, že už to bylo skoro u konce, hrát už to nebudu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Clape masel jsem reseni! Bez do nastaveni konzole potom do memory a najdi si v gamesach prince of persia mel by jsi tam mit jako ja dva savy ja jsem kliknul na kazdy z nich a a jsou tam ruzne casy hrani...datumu si nesimej ten jsem mel ja spatne, ale proste vymazal jsem ten nejnovejsi save a to je ten poskozeny...kdyz jsem pak dal nacist hru napsalo mi to ze load je poskozeny a jestli ho chci nahrat nebo tak neco dal jsem yes a hral jsem od te doby co mi ta zenska dala schopnost LB ze si zapinas ty plosinky...takze od tud jsem to htral znova neni to az tak daleko takze to zkus!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napis co je to za misto treba si vzpomenu...dohral jsem to nedavno...

v kole kde zabíjíš ty létající brouky nebo co to je..všechny zabiju..dojdu k takovému totemu kde zatočím pákou a vyjedou mi schody k jednomu totemu kde je jedna další páka..točím do všech směrů totem se sice točí voda z něj pořád teče ale nic ..naproti je stejný totem a stejná páka..skoušel jsem tam různě vyskočit ale nevím jak na to..snad jsem to popsal tak víš o co se jedná..

EDIT: aha tak točit až bude voda zamrzlá mě nenapadlo:D jak jednoduché..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu