Toniik Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Tak už pařim single. :) Multak sem zatim zkoušel jen chviličku sám a celkem sranda. ;) Jinak bych se rád přidal. Teď mám sice zkouškový takže moc času mít nebudu ale jinak víkendy a pak nějaký večery bych moh. Nick je: Mauglii Zatim headset nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Čau lidi tak už taky pařim tak si mě pls přidejte nick:Zelvak23 mam headset ;) sem schopnej hrát skoro furt po druhý hodině jo hele mam problém když chci hrát multák tak mě to nikdy fakt sem to skoušel dlouho ale nikdy mě to nikoho nenajde vždycky sem tam sám jak chuj fakt to nechápu kamarád mi poslal pozvánku a bylo to oukej ale sem sám ve free roam dám si třebas gang war a hovno žádnej zápas to nenajde máte nikdo podobnej problém??dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Zelvak23: No, já zatím nezkoušel hrát s někým jiným, ale prej to blbne. Na to zareagoval Rockstar a vydal patch, kterej to má opravovat, ale mě se zatím žádnej nestáhl, tak nevím. Každopádně si všichni přidejte mě, budu Vás pak pozívat až se domluvíme. Zatím se mějte =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Zelvak23: No, já zatím nezkoušel hrát s někým jiným, ale prej to blbne. Na to zareagoval Rockstar a vydal patch, kterej to má opravovat, ale mě se zatím žádnej nestáhl, tak nevím. Každopádně si všichni přidejte mě, budu Vás pak pozívat až se domluvíme. Zatím se mějte =) Hmm to je fakt super sem z toho pekně nasranej těšil sem se jak zmrd a hovno nemůžu si ani zahrát po netu chápeš jako jen tak z random lidma ne jen pokaždý z ps3známejma z friend listu nebo známejma ze života a fakt mě to sere mě ten multák bavil hrál sem z kamarádem gang něco :D a super pak sem šel pryč večer se vrátim chci si zapařit a dvě hodiny nic normálně se z toho poseru chci prostě dát multák a hrát a ne šašit a čekat až se hra uráči...patch mi to taky nestáhlo super no nasrat na to asi to prodam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Klid tvle..zahrej si singl. Osobně jsem to ted zkoušel a jede mi to s ostatními, tak nevím co s tím máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Klid tvle..zahrej si singl. Osobně jsem to ted zkoušel a jede mi to s ostatními, tak nevím co s tím máš. no právě všem to jede já to nechápu já se zaboha k nikomu nepřipojim nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikjebos Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Zdarec lidi... Můj nick je lubikjebos. Hraju skoro pořád po 2. hodině. Headset nemám, ale uvažuji o koupi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 tak už mám headset. za 335 z alzy a funguje skvěle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toniik Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 tak už mám headset. za 335 z alzy a funguje skvěle :D A jakej si tam koupil? :) Ja prave taky o nějakym za rozumnou cenu uvažuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Ten nejlevnější :D http://www.alza.cz/samsung-wep460-d112137.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Dneska to bylo celkem fajn, jen si musím pořídit headset a bude to ještě lepší.. Měli by jsme si domluvit nějaký pevnější termín kdy a co budeme hrát, ať se nás sejde co možná nejvíce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 souhlasím, na seznámení to bylo super. Ten headset se tu fakt hodí takže si ho také určitě pořídím. Jinak to chce více lidí pak to bude total. Napr. Ta prestrelka v baraku se zapalnejma lahvema byla pekna. Jen me trochu stve ze je to neprehledne, hlavne noc... ja CPU NPC moc nevidel kdezto oni me dobre... Uz se těším až to zas zapnu, teď jdu na pivo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Jo, mě se to taky dneska líbilo. K té účasti...Pozval jsem cca 10 lidí co bylo online ale přijali to jen 4 lidi, takže asi tak...Jinak Headset se hodí, dobře jsem pokecal s Zelvakem..Pevnější termín si mužeme stanovit, ale počítejte s tím, že vás budu zvát když budete online, většinou večer na FreeRom at mužeme drtit bandity..Lovu zdar =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 A zájem o online hry typu Gangshoot-out a Hold out by nebyl??? O Freerom samozřejmě zájem mám taky, ale bylo by dobré mít i tým lidí na tyto hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenur Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Marwa: No já určitě zájem mám, hraju docela často tak třebas mi napiš až budu online na ps3. Jinak dneska jsem čekal na pozvánku pro jistotu už půl hoďky předem, ale nějak mi nedošla, tak snad příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 jak vůbec poznám, že mi přišla pozvánka, když hru nemám zapnutou? hrál jsem Uncharted 2 a čekal jsem nějaký invite, který mi přijde jako zpráva (jako to jde třeba u U2, BBC2 a mnoha dalších her) a ono nic... zítra bych se přidal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 no ja tu pozvanku dostal kdyz jsem hral Singl RDR (pripojeny na net pochopitelne).... pak uz jen pozvanku prijmes a jsi v multiplayeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Já jsem vám jasně všem psal, že máte hrát ve 3 hodiny singleplayer, že vás pozvu. Někteří to pochopili, někteří hráli uplně jiné hry, tak pak nevím :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 no, ale nepřijde ti to jako zpráva, takže když jsem RDR nehrál, nemohl jsem vědět, že mi nějaká pozvánka přišla btw už vyšel ten patch? někdo ho prý už stahoval, ale mě ho to stále ještě nenabídlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Jo, mě už to nabídlo. Konečně je ten multiplayer bez těch BIG BuGGů...já vím, že ti nepřišla, ale já psal, že když ve 3 budete online a budete chtít hrát, tak si zapnete single a počkáte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 a kdy jsi ten patch stahoval? jeden kámoš mi říkal, že ho stahoval už včera, ale já dneska hru zapínal dokonce 2x a ani jednou mi ho to nenabídlo... je možné, že se mi třeba stáhl automaticky? (což si ale nemyslím, jelikož to přidalo i ty nové trofeje na to coop DLC a já tam tyhle trofeje stále nemám) a nebo jak to udělám, když mi ho to nenabídne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Mělo by ti to nabídnout samo. Mě to nabídlo včera. Nevím jestli na to má vliv to, že jsem pustil první multiplayer..no ty nové trofeje jsem nechápal dneska..proč je tam coop když ve hře není..dík, jsem nevěděl že už ohlásili DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 DLC je ohlášeno už hodně dlouho, ještě před vydáním hry, má být 6 coop misí a má to být zdarma a vyjít to má někdy v červnu, více infa na ofiko stránkách www.rockstargames.com jinak nevím co budu teda dělat, když mi to ten patch samo nenabídne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 mě to nabídlo samo, po zapnutí hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 A zájem o online hry typu Gangshoot-out a Hold out by nebyl??? O Freerom samozřejmě zájem mám taky, ale bylo by dobré mít i tým lidí na tyto hry... no určitě zájem bude ale musí nás bejt víc 5-6je málo i když 3vs3 už jde zajmalo by mě jestli v té freeroam můžem najet do banky a suveréně jí vybrat a zdrhat do hor prej to de jo a dotaz k singlu jak je to s umrtim to tě to hodí na poslední save nebo je to ala gta4 ja to postral místo uložení sem začal novou misi tak sem se nechal killnout a ty vole pokosil jsem předtim asi 20vlků nožem kvůli tý hounter nečemu a všechno zmizelo docela nasere :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.