LegionCZE Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Chlapi, můžu vás někoho o něco požádat? Brzo mi přijde RDR, takže jestli by mi mohl pak někdo pomoct jak se singlem, tak s mulťákem, dost rád bych si ho s váma zahrál, určitě i DLC. Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 LegionCZE: Jasne kámo, poradím ti s čím bude potřeba. Tento týden bych už konečně měl mít novej router, tak dáme pak multak =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 jasně, určitě dáme, hlavně ten coop btw platina z RDR je na cca 90 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Díky moc chlapi, už se nemůžu dočkat :). Jakmile se trochu naučím hrát SP, tak půjdu na MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 jasně, určitě dáme, hlavně ten coopbtw platina z RDR je na cca 90 hodin tak tak mozem len potvrdit ze hraci cas je obrovsky.. platinu som dal za 88 hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Tak už to mám doma. Až to dostanu do ruky dáme MP :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 nechce si nikdo zahrat ty coop mise nejlepe nikdo kdo ma headset jeste sem je poradne neskousel a nechci je skouset z nakejma random lidma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Zelvak23: Tento týden by mi měl hru vrátit kámoš, headset mám, takže dáme jop? =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Zelvak23: Tento týden by mi měl hru vrátit kámoš, headset mám, takže dáme jop? =) ok tak dej vedet az to budes mit doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Hlásím se do služby! Headset mám, Outlaws to the End taky, PSN : LegionCZ Nejradši hraju Free Roam, ale jsem pro každou špatnost. Můžu hrát v podstatě každý den, nejlíp kolem oběda a večer, když se domluvíme, můžu tam být kdykoli, klidně do 5 ráno. Pište kdyžtak PM nebo na icq 454102537 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 tak co nechce si nekdo zahrat v tomhle pochmurnym pocasi...hele mam proble pokazdy kdyz chci hrat znikym z friend listu tak mi to pri pripojovani napise erot ze nejsem pripichlej k netu mate nikdo podobnej problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Zelvak: Taky se mi to někdy stává, problémy s připojením. Myslíš teď hrát? Možná půjdu, prší tu tak asi zapnu PS. Teď jdu na oběd, zatím si mě přidej LegionCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 kurva ted mi nejde ani pripojit to pres wifinu kurva drat....no ale me nejde skoro nikdy hrat z nikym z friend listu a z random lidma bez headsetu to skoro nejde ty coop mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Můžem to zkusit, do free roamu mi to nešlo skoro nikdy, coop mise se mi spojily hned. Ale ty coop už mám dohraný i na advanced, tak bych dal něco jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Můžem to zkusit, do free roamu mi to nešlo skoro nikdy, coop mise se mi spojily hned. Ale ty coop už mám dohraný i na advanced, tak bych dal něco jinýho ja bych chtel prave prijit ty coop mise jeste sem je nehral ale muzem dat i neco jinyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Uvidíme jestli tam vůbec přijdu, přidej si mně, a když tam budu, napiš mi, už se nevyznám ve svym friendu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 hele uz sem si te pridal no ja se vnem uz taky moc nevyznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Mám tam stejný jméno jako tady, ale hodně lidí má různý jména, tak se neorientuju. Teď tam asi nebudu, možná navečer, nevim kdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximum79 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Az se mi vrati zobrazovadlo ze servisu, tak se taky klidne pridam, na tuhle hru se opravdu tesim ;) Uz 2 mesice jsem (diky porouchany TV) na PS3 nehral a zacinam vazne pocitovat mensi "abstinencni" priznaky :bash: Ja bych paril, az bych PSko zavaril :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cQnne Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Ja bych setaky prihlasil :), mam outlaws to the end, bohuze lenmam HS, psn : cQnne, nejelpsi cas odpoledne :) ale klidne muzu i rano vstat drive :) just PM ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Tak už hru mám taky. Můžete si mě přidat PSN NICK : Tullvan Zahraju cokoliv,nejlíp o víkendu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krejza Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 S red dead redemption teprve zacinam, ale online bych zahral rad. Hrat tam nejaky random hry s desetiletyma harantama co jsou bud afk nebo na ne rve matka me moc nebere :) Hrat ted muzu skoro porad, jakmile budu online (vetsinou vecerni hodiny), tak staci napsat. PSN nick: KrejzA Headset zatim nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Tak jak to sváma vypadá ? Dnes večer by jsem zahrál,zatím jsem já + krejza .. další kdo by chtěl zahrát free roam tak piště na PSN nick : Tullvan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Zdar, tak uz mam taky RDR.Hraju hlavne ve vecernich hodinach, PSN:Kaulyjunior .Headset mám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 ahoj, hra mi snad zítra dojde, takže se hlasím, zatím jsem bez HS, PSN: WaRDoG_CZ, a hrát můžu přes prázdniny kdykoliv, stačí napsat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.