LegionCZE Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Všichni co byste dali Free Roam, napište mi na LegionCZ. Coop mám komplet hotovej, tak si chci zařádit v Roamu. Kdybysme dyli alespoň čtyři, můžem bránit tu pevnost, vyšli bysme krásně všichni na děla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Zítra asi taky budu hru mít. O prázdninách ale moc online nejsem. HS mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Tak jsme v sobotu ve třech chvíly hrály free roam a pak jsme daly coop ale zdá se mi že tu lidi moc zájem nemaj hrát takže už nic neorganizuju a opakuju že mám čas o víkendech skoro v každou hodinu a psn nick je Tullvan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 ahoj, včera večer mi to došlo tak jsem hrál asi 3hodky SP, nezahrajete dnes někdo MP? Je mi jedno jaký mod protože jsem nehrál zatím nic :) PSN: WaRDoG_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 tak v pondělí objednávamHlásím se,bez headsetu, PSN: livigdeadboy, budu schopen hrát(kdy)hned co mi to dojde :D ... ale nejdřív zahraju SP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 čau, nezahrajete někdo dneska kolem 16té hodiny? je mi jedno co, nehrál jsem ještě pořádně nic, PSN: WaRDoG_CZ kdyžtak napište, budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 hele lidi sem dement ted mi to stahlo patch a pise mi to ze mam nat type3 a ze stim budou problemi jak to prehodim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Zelvak23: Nevím, ale už se to někde řešilo, tak zkus pohledat. Jinak si myslím, že v nastavení tvého routeru by to určitě mělo jít. Nedalo by dneska pár lidí hru? Primárním účelem by bylo získávání XP, takže dělání hideoutů plus bychom se mohli domluvit na udělání nějakých trofejí? Nemyslím ty z dodatkových balíčků, pouze ty původní. Od 20:00 třeba do 22:00. Co vy na to? Kdyžtak si mě přidejte, můj nick je Jonny-1619, od 20:00 tam budu a budu čekat tak do 20:30, pokud se nikdo neozve a nechytnu ani nějakou dobrou partu lidí, tak asi půjdu ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 a poradil bys mi prosim ja fakt nevim jak se v tom nastaveni orientovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 a poradil bys mi prosim ja fakt nevim jak se v tom nastaveni orientovat Tak v první řadě bych si najel do toho nastavení toho routeru, to znamená, že si zapneš internetový prohlížeč a do řádku zadáš normálně http://xxx.xxx.x.x => svoji IP adresu, když ji tam zadáš, tak by ti mělo vyskočit takové rozhraní, kde si můžeš u toho routeru nastavit všechno možné a tam někde by nejspíš měla být i ta verze nat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 tak si asi nezahraju nemuzu prehodit to zasrany nat type kurva mam zyxel P-660HW sem asi mental no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 koukám, že je tady pořád hodně hráčů, co hrají RDR mp, nechtěli byste se složit na ten nový balíček, který stojí 270 Kč tj pouze 54 Kč pro jednoho?, když se podělíme, tak je to skoro zadarmo, akorát to chce někoho s kreditkou, kdo to koupí, podrobnosti zde: http://console-forum.net/tema/99557-rdr-legends-amp-killers-pack-dlc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 už jsem tam naspal :) nezahrajete někdy někdo MP? zatím jsem to hrál jen s nějakýma random lidima a není to ono :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 už jsem tam naspal :) nezahrajete někdy někdo MP? zatím jsem to hrál jen s nějakýma random lidima a není to ono :) klido bych si zahral ale mam NAT type3 takze sem nahranej jak bata z drevakama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 kdo si chce zaparit tak at si me prida x-MjollniR-x ... cas mam skoro furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 zdravim tak sem konecne prenastavil to zasrany nat takze nechce si nikdo konecne zahrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venart Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 hell2prague add meeee! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dindy1468625596 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 cus, chtel bych se jen zeptat kdyz sem si z psn stahnul nejaky pridavky do RDR tak kdyz dam ve hre downlodable contest tak to po me chce nejakej rockstar code, nevite kde ho vemu ?? a pridejte si me :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Hlásím se, s headsetem, nick vokoca a hrát můžu o prázdninách a o víkendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grissom17 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 PSN nick: Grissom18, dáme free roam a budu hrát tak od 17:00 skoro celý tejden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlco Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Zdravim..PSN nick Vlco77 bez headsetu a cas mam skoro porad:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.styx Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 DrStyx3 add:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Očekávám, že mi to tento týden dorazí tak se hlásím. PSN: playroman bez headsetu, a čas mám většinou k tomu večeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 PSN: Mardolina (headphones + eye camera) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NesQuikCZ11 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 PSN : NesQuikCZ11 mám headset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.