4qug Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Oooo díky bože nevim jak si to dokázal ale seš borec! reskept :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Myslel jsem tu písničku dále ten mix ale to asi nenajdeš co? myslis tohle ? http://www.youtube.com/watch?v=4GfiJQmaQxI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 myslis tohle ? http://www.youtube.com/watch?v=4GfiJQmaQxI jo přesně tuhle jsem myslel, díky ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 Sry že zas seu ale prosim o tohle instro věřim ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 sorry ale tohle fakt netusim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeStorage Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Zkus prosím zjistit, co za song je tady v tomhle dokumentu, je tam několikrát, poprvý hned na začátku :) Pokud to zjistíš, thanx a kredity (jakmile půjdou posílat) tě neminou :) http://www.youtube.com/watch?v=mWqfw1P8_FQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Spellbound - L.A.B. download jsem zatim nenasel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyDJ Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Prosím tě potřeboval bych sehnat tuto písničku, dlouho ju hledám, ale nikde nic :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Chtěl bych sehnat znělku z prvních sekund z filmu Když si Chuck bral Larryho. Ta hudba jak tam hrajou ten basket. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 prosím o song s tohoto videa. http://www.youtube.com/watch?v=K0CPLnsRnzc dole je napsano beyonce ale ta to urcite neni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Prosím tě potřeboval bych sehnat tuto písničku, dlouho ju hledám, ale nikde nic :-) Burn-Scarface Chtěl bych sehnat znělku z prvních sekund z filmu Když si Chuck bral Larryho. Ta hudba jak tam hrajou ten basket.Dik sorry najdi si na youtube video kde to je a hod to sem nehodlám to tu hledat na vetsinu tech pisnicek co jsou tady jsem ani nepotreboval ten program staci to na youtube vyhledat a vetsinou v komentarich pisou jak se ta pisnicka jmenuje. prosím o song s tohoto videa. http://www.youtube.com/watch?v=K0CPLnsRnzc dole je napsano beyonce ale ta to urcite neni hned nahore :D kxuxbxaxs před 3 týdny song name? c4tchm31fy0uc4n před 2 týdny @kxuxbxaxs The Song is from AudioSwap in youtube. I don't know the name. Sry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 ¨čau scháním tuto písničku ale nikde nenacházím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červenec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 ¨čau scháním tuto písničku ale nikde nenacházím jak muzes sakra rict ze nikde nenacházíš? koukni se na nejlíp hodnocenej komentář a už jen to že je to post s" Damian De Boos-Smith - Stop following me" je logicky ze to asi neni nazev americky hymny. :-) EDIT:jestli to neni nazev pisnicky(jelikoz sem to nenasel ani na YT ani na googlu tak se omlouvam protoze program mi nic nerekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Mindless Self Indulgence - Bitches Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 wind tak protože tam neví název tak se ptám tebe ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 hledám tenhle song - ,credits samozřejmostí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Pls Doggy Style - DJ Aligator wind tak protože tam neví název tak se ptám tebe ne? není to písnička ale zvukový záznam nabízený od YT ale jestli ti to udělá radost ani já jsem název nenašel hledám tenhle song - http://www.youtube.com/watch?v=yR0ro...os=ZfEbW4ZaVng ,credits samozřejmostí Anxiety - Black Eyed Peas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Usnadním ti to, znám název písničky ale nenajdu stránku kde ji v dobré kvalitě stáhnout. Lady Gaga - Don't stop make it pop Věnuji pár kreditů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 hned tu prvni pisnicku pak tu ktera zacina nekdy v 1:14 a jeste jednu ktera zacina v 4:17 i kdyz nvm jestli se povede tak diky ze se po tom podivas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 DJ Disciple - Work It Out (Klaas Mix) Scotty - The Black Pearl (Dave Darell Radio Edit) poslední mi mobil nenašel, přenechám odborníkům :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 bohužel tu 3 jsem taky nenašel :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Usnadním ti to, znám název písničky ale nenajdu stránku kde ji v dobré kvalitě stáhnout.Lady Gaga - Don't stop make it pop Věnuji pár kreditů. Našel někdo link na stažení této písničky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Sorry přehlídnul jsem tě v originále se to jmenuje takhle Kesha - Tik Tok download zde ;-) http://live.goear.com/sst5/mp3files/10112009/03c38b5d33dd1c2f239074e5d66ad8b9.mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.