Návštěvník Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Pls neznáte někdo tuhle? Kdyžtak dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Beast899: The Qemists - Renegade feat. Maxsta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flyer Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 můžu tady uploadnout přímo to video? protože jak jsem ho stahoval z Youtube, tak jsem to přejmenoval a už to nemůžu nikde najít. Nebo to klidně pošlu přes PM. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ho hoď znova na YT a pak ho sem hoď, ale písničku ti zjistím až v průběhu příštího týdne, protože mám mobil na reklamaci, ale možná ti ji tu najde někdo jinej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flyer Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 na YT ho asi dávat nebudu, protože to video samozřejmě není moje. :D ale překonvertoval jsem to do MP3 a dal na uloz.to a podle toho názvu to nikdo nepozná :D takže tady to je: http://www.uloz.to/8444983/song-mp3 tu první písníčku znám, potřebuju vědět název songu od 1:30 a pak od 2:14. pokud někdo zjistí název některého, nebo obou songů, tak mu dám samozřejmě Thanks. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 bohužel jsem momentálně taky bez mobu :) ale tu od 2:14 znam dobře, to je Pendulum - Visions edit: tak už mám mobil, ta od 1:30 je ShockOne - Polygon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Mohli by ste mi prosím povedať aké piesne sú v tomto videu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 uf :) takže: Seeed - Wir Sind Seeed - Reeemix Seeed - Shake Baby Shake No Doubt - Just a Girl Christina Aguilera - Hello Mika - Lollipop Avril Lavigne - Girlfriend Pink - Get the Party Started Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 diki moc. viem ze toho bolo vela ale asi aj celkom schopna hudba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Cau mohli by ste mi prosim zjistit nazev tehle pisnicky ? Dekuju moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Red Jumpsuit Apparatus - Face Down Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XZoHJ_Xd7mw&feature=related od 7:50 kdyz nastupuje Cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 John Cena & Tha Trademarc - The Time Is Now (album: You Can't See Me) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 ahoj, prosímtě nemůžu zjistit název.... http://www.youtube.com/watch?v=3a-VIm2hB-A děkuju za odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 ahoj, prosímtě zjistil bys mi písnicku, fakt sem v koncich: http://www.youtube.com/watch?v=3a-VIm2hB-A díky at to dopade jakkoliv:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Marcelius: Disturbed - Inside the Fire ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 :D:D to chci videt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Bruno Mars - The Lazy Song (album: Doo-Wops & Hooligans) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Dám 100 cr na czshare když zjistíš ... 1:17 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 na začátku Nelly ft. Kelly Rowland - Dilemma je jasný, ale to od 1:17 bohužel netušim.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monter1234 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 forlanek : mozna trochu vic opozdene ale jestli to jeste hledas tak se to jmenuje 009 sound system - with a spirit xD a jeste nco nevite nekdo jak se jmenuje tahle pisnicka? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 promiňte patří to sem jenom napůl... znám část textu a nikde se toho nemůžu dogooglit shake shake shake your body im sure že to zpívá žena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 hele v Fast n Furious 3,na zacatku jak jsou v tom detektoru kovu co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špatenko Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 hele v Fast n Furious 3,na zacatku jak jsou v tom detektoru kovu co to je? Dj shadow - Six Days (Tokyo Drift Remix) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Snad tohle téma ještě funguje ... chtěl bych poprosit jestli není možnost najít tenhle song http://www.youtube.com/watch?v=G3nGp_306LQ&feature=player_embedded ti dřeva v komentářích nic nev:!:í , a dávají fake názvy .. byl bych vděčný .. děkuji:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.