perrek Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Zdravím, jak jistě víte, byl ohlášen na 9.listopadu 2010 nový díl Call of duty nesoucí název Black ops.Na internetu jsem již našel oficiální trailer, jak by měla hra vypadat, podle mě se jedná o velice pěkný kousek, ale to posuďte sami. Jinak z dostupných zdrojů lze předpokládat, že děj hry bude zasazen do Vietnamu, takže si myslím že tento kousek bude stát za to zde tedy dávám oficiální trailer, abyste se mohli dostatečně navnadit: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 doufejme že už bude nový Engine:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Samozřejmě ,že nebude . U tohohle enginu COD titul zůstane podle mě ještě hodně dlouho,protože ten engine je jedním z hlavních taháků hry . Ale mohli by nám tam přidat konečně pohled na nohy a né aby jsem věčně levitovali :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 no ten engin uz neni moc dobry, a celi cod uz je to sami a opakuje se to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 hele asi takhle to pozname az si to zahrajem xD podle me video vypada hezky tak budem doufat ze i hra bude tak dobra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 hlavě ten multiplayer :love: to bude zase masakr :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 hlavě ten multiplayer :love: to bude zase masakr :) To možná jo, ale na progaming to asi zase mít nebude... Snad i přesto bude stát za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Trailer vypadá moc dobře, bude to zase doufám něco jiného než MW 1 a 2, podle traileru to tak vypadá. Už se těším, hlavně na multak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zZinter Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Jo trailer vypadá slibně ale Infinity W. dělá myslim o něco lepší hry než Activision co dělalo COD 5. V 5 byl dobrý jen multiplayer respective Zombie mode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 CoD 5 nebylo vůbec špatný nechápu co stím furt máte, treyarch do toho dal větši reálnost,lepší grafiku,fyziku,děj byl masakr, ve druhé světové nemůžete očekávat takové věci jako v MW . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Zatim jsem dohral všechny hry ze serie CoD, některý byly lepší a některý horší. Jde o to, že CoD pomalu nemá konkurenci, takže Treyarchu znova stačí vytvořit průměrnou akční FPS a zahrajou si jí všichni ... někteří ji dohrajou a už na ní nešáhnou, někteří jí budou hrát pořád dokola a někteří si budu stěžovat jak se jim nepovedla - otázkou je, která skupina bude největší. Vietnam je výbornej námět, mohla by to bejt pecka, ale taky to můžou neuvěřitelně zkazit - i kdyby to zkazili, stejně to budou lidi hrát. Osobně jsem zvědavej na novej Medal of Honor, pokud by se vyved, mohlo by to CoD trošku popohnat :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lowerider Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Vypadá to vcelku dobře .. doufám jen že to nepo**rou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Tak bylo potvrzeno,že hra poběží na enginu Cod:WaW. A jestli jsem si správně přeložil interview tak tam bylo řečeno,že postava konečně dostane i vlastní hlas během hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Podle mě to bude naprostý propadák . CoD už se stává takovou tradicí něco jako Fifa , že vychází každý rok jeden díl ...... btw.: tím nemyslím že to lidi nebudou hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Kooperace se prý nebude podobat Spec Ops z Modern Warfare 2To, že kooperace singleplayer kampaně nebude dávno víme. Každého tedy mohlo napadnout, že by to mohlo být něco podobného jako Spec Ops mód v Modern Warfare 2. To ale v rozhovoru pro MTV Multiplayer blog Mark Lamia popřel. Redaktor MTV Multiplayer blogu položil Markovi otázku, zda to budou mise podobné jako Spec Ops v Modern Warfare 2, Mark pouze řekl, že budou dost odlišné, ale nechtěl zacházet do detailů. Bude to něco jiného než hráči očekávají. Hlavním důvodem je zejména zachování akčnosti a filmovosti kampaně- Zdroj Codgame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 nechaj nás v očekávání až do samého vydání...už aby to bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 http://xbox360.ign.com/dor/objects/14349501/call-of-duty-treyarch-project/videos/cod_blackops_int_310510.html - již zmiňované interview... Zní to skvěle, tak uvidíme, jestli to nejsou jen superrelativa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Koukí někdo na přenos z E3? Momentálně hraje CoD: BO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 kde do dávají? ten přenos? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 http://e3.ign.com/2010/live/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Takže paří už někdo? Já se na to dostanu až zítra. Ale fést mě dostalo, že už je to venku dneska... Chudák Activision...:twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foruman Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Ale non-scene, sem zvědavej jestli se z toho náhodou neprovaří beta. Překvapuje mě, že by byla scéna až tak pozadu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 No tento rok pro me vyhral urcite medal of honor,je realnejsi a takovej celej vic army .Black ops(treyarch) mi prijde proste naky jiny nez predchozi cod ,ale spatne to vubec neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Tak mám smíšené pocity. Není to vážně beta? Ta grafika mi přijde nějaká divná. Hlavně modely zbraní. Jinak hratelnost fajn, ale nějak mi to prostě uplně nesedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Prijde mi grafika chvilemi opravdu nadherna a chvilemi zase o dost horsi .kdo rikal ze medal of honor je nemastnej neslanej tak jsem zvedavej co rekne na tohle,s realitou to nema nic spolecnyho coz mel medal of honor aspon trosku .No mozna to par lidi zklame,je to takovy vic arkadovy nez predesle cody.Docela me stve tam zluta barva pri ukolech follow apod.Akce je ale pekna a svizna . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.