Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Call of duty:Black ops <--TRAILER-->


perrek

Recommended Posts

Zdravím, jak jistě víte, byl ohlášen na 9.listopadu 2010 nový díl Call of duty nesoucí název Black ops.Na internetu jsem již našel oficiální trailer, jak by měla hra vypadat, podle mě se jedná o velice pěkný kousek, ale to posuďte sami.

Jinak z dostupných zdrojů lze předpokládat, že děj hry bude zasazen do Vietnamu, takže si myslím že tento kousek bude stát za to

zde tedy dávám oficiální trailer, abyste se mohli dostatečně navnadit:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 171
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Zatim jsem dohral všechny hry ze serie CoD, některý byly lepší a některý horší. Jde o to, že CoD pomalu nemá konkurenci, takže Treyarchu znova stačí vytvořit průměrnou akční FPS a zahrajou si jí všichni ... někteří ji dohrajou a už na ní nešáhnou, někteří jí budou hrát pořád dokola a někteří si budu stěžovat jak se jim nepovedla - otázkou je, která skupina bude největší.

Vietnam je výbornej námět, mohla by to bejt pecka, ale taky to můžou neuvěřitelně zkazit - i kdyby to zkazili, stejně to budou lidi hrát. Osobně jsem zvědavej na novej Medal of Honor, pokud by se vyved, mohlo by to CoD trošku popohnat :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Kooperace se prý nebude podobat Spec Ops z Modern Warfare 2

To, že kooperace singleplayer kampaně nebude dávno víme. Každého tedy mohlo napadnout, že by to mohlo být něco podobného jako Spec Ops mód v Modern Warfare 2. To ale v rozhovoru pro MTV Multiplayer blog Mark Lamia popřel.

Redaktor MTV Multiplayer blogu položil Markovi otázku, zda to budou mise podobné jako Spec Ops v Modern Warfare 2, Mark pouze řekl, že budou dost odlišné, ale nechtěl zacházet do detailů. Bude to něco jiného než hráči očekávají. Hlavním důvodem je zejména zachování akčnosti a filmovosti kampaně-

Zdroj Codgame

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 months later...

Prijde mi grafika chvilemi opravdu nadherna a chvilemi zase o dost horsi .kdo rikal ze medal of honor je nemastnej neslanej tak jsem zvedavej co rekne na tohle,s realitou to nema nic spolecnyho coz mel medal of honor aspon trosku .No mozna to par lidi zklame,je to takovy vic arkadovy nez predesle cody.Docela me stve tam zluta barva pri ukolech follow apod.Akce je ale pekna a svizna .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu