jakubgaluszka Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2010 dal bych ti facku...že by si ty třeba nebyl línej?!proč ti to mám psát sem když je to jinde...navíc to sem vůbec nepatří... Citovat
Adze88 Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2010 Nebud drzej!! Já bych ti dal zato dvě. Už sem koukal že si psal cosi o mechanice atk. Citovat
jakubgaluszka Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2010 nebuď drzej?:D kolik ti je prosím?i kdyby ti bylo víc i tak říkám že jsem starší než ty o tvým mentálním věku jsem se přesvědčil touto větou ''Kluci jak to pls udělám..??'' nebudu to řešit nevím co tu chceš psát je to na C-F.to stačí ale ne chlapec to potřebuje v nhl topicu... konec OT prosím příště SZ Citovat
Adze88 Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2010 Koho tady napadáš kvůly nějakej větě..?? :-D Žijem ve svobodnej zemi moje vyjádření a názor může bejt jakykoliv tak sito uvědom ty Lůzo a chovej se slušně k lidem na foru.. No nemá smysl tady stebou něco řešit to sem přeci nepatří. Citovat
jakubgaluszka Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2010 Nauč se český jazyk..a jak jsem psal chceš li ještě něco tak SZ sem už jen k tématu. ''tak sito uvědom ty Lůzo a chovej se slušně k lidem na foru'' :D aha kde se chovám neslušně ?prosimtě nehraj si tu na dospělýho ano... SOUKROMÉ ZPRÁVY ANO... Citovat
Sada23 Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2010 Už tady sakra nespamujte!! :D Citovat
pechy Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2010 Prosim Vás paradíte někdo jak to anstavit aby to bylo co nejreálnější a kde to vůbec najdu?:D Díky Citovat
Larry Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2010 Taky se přimlouvám za nějaké nastavení a mám ještě jednu důležitou otázku - jde nějak nainstalovat patch pro nhl 11 když nejsem on line? nechci dostat ban... Citovat
Larry Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2010 http://www.operationsports.com/vBulletin/ea-sports-nhl-sliders/442063-authentics-os-nhl-11-ps3-sliders-settings.html Citovat
Typen Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2010 Taky se přimlouvám aby ty soupisky někdo upnul na net, jenže horší to bude dostat do hry.... Citovat
Poduch Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2010 Ahoj, hruju tuhle hru pouze offline ale chtěl bych si stáhnout aktuální soupisky. Mám flash 1.50 a hru jsem opatchoval na wawe 2 ( aby šla spustit ). Když se připojím na live konto a stáhnu si jen soupisky od EA nedostanu BAN. ??? Díky. P.S. Jinak nejlepší NHL a to už hraju od ročníku 96 !!! Citovat
Typen Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2010 To fakt nejde nějak ty soupisky do xka dostat bez připojení na Live...? Citovat
Moff Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2010 Ahoj, kdyby nekdo mel zajem si obcas zahrat NHL 2011 online, tak muj nick je MoffCZ Citovat
viktor1468625269 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2010 TI co si toho jeste nevsimli ci to nenasli tak tady je kod pro uzamcene dresy: bcxkg8fkx3h4m3p5 Citovat
Peter_King Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2010 Ahojte, měl bych otázečku k těm co hrajou mode Ultimate Team. Jde mi o kartičky u kterých se objeví v pravém horním rohu křížek. Přeškratlá smlouva mi je jasná, to je na prodloužení smlouvy. Ale jak mám předejít k tomu abych u kartičky nedostal křížek ? Co to vůbec znamená ? To znamená že jediné co s katou mohu udělat je že jí dám na prodej do aukce nebo jí zrušit ? Nebo mohu tomuto nějak předejít ? Protože to jako kartičku vytunim různýma tréninkama, nacpu do ní další peníze (pucky) za smlouvy a najednou šlus a křížek ? Neznamená to že je hráč jen na chvilku mimo hru, třeba zranění nebo tak ? Rád bych kdyby mi tohle někdo vysvětlil, ptal jsem se už na hodně forech a všude bez odpovědi tak kde jidne to už zkusit než tady. Byl bych moc vděčný. Děkuji Citovat
jakubgaluszka Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2010 zranění zmáčkni na něm pravý Stick a dole je co má zraněného a na kolik zápasu :) přidej si mě když tak GT: JakubgaluszkaCZ Citovat
jean27 Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2010 kdyby ještě někdo sháněl aktuální rostery na NHL 11 tak na této stránce najdete http://www.petrpuck.blogspot.com/ je to včetně návodu jak to dostat do xboxu. Citovat
pavlli Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2010 Chtel bych se zeptat, nevite jak vypnout tu otravnou napovedu ktera se behem hrani neustale zobrazuje v levem dolnim rohu? Nikde v nastaveni to nemuzu najit... Citovat
Barrack Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2010 Taky nevím kde se vypíná, ale ona se tam zobrazuje jen když hraješ na nejnižší úroveň. Hraj na profesionála (prostřední), tam se to nezobrazuje. Citovat
pavlli Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2010 aha tak to je teda blby, protoze ja sem rad ze hraju na tu nejnizsi uroven a i tak prohravam:-) Citovat
tomati Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2010 zdravim....chtěl bych se zeptat jestli už jste nenašli ten kód na odemčení všech dresů ? díky moc Citovat
viktor1468625269 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2010 Co takhle se kouknout o stranku zpet :) Citovat
djmajkl Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2010 TI co si toho jeste nevsimli ci to nenasli tak tady je kod pro uzamcene dresy: bcxkg8fkx3h4m3p5 jo přesně zde :D Citovat
djmajkl Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2010 nz :) ...napiš mi prosím jaký to NHL vůbec je přemýšlím jestli do toho mám jít bo ne ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.