Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Odpovědi 360
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Odesláno

Už víte o té novince co EA připravilo pro své sportovní hry?? Počínaje NHL 11 atd bude muset člověk zaplatit 10 $ aby mohl tu hru hrát online :D Za těch 10 dolarů dostane unikátní kód, kterým odemkne možnost hrát online. Prý to EA zavedlo protože je obchodní řetězce jako GameStop, které prodávají bazarové hry, obírají o zisky, jelikož z prodeje bazarových her EA nemá žádný zisk. A tak vymysleli ten systém s placením poplatku pro online hraní.

http://espn.go.com/espn/thelife/videogames/blog/_/name/thegamer/id/5178337

Odesláno

Ta údajná novinka už je tak půl roku stará. Ano EA dodává ke všem svým, zatím sportovním hrám, unikátní kód s názvem ONLINE PASS. Pokud si hru koupíš normálně jako originálku a jako první majitel nemáš se čeho bát. Kód je uvnitř balení. Pokud hru stahuješ, 15$ by ti nemělo vadit za všechny ty funkce a pokud hru kupuješ v bazaru je jasné, že EA na tom chce něco získat protože právě EA hry jsou nejvíce vyměňované.

Odesláno

tak demo mě potěšilo, nový systém buly je super a hole se nelámou tak často jak jsem se obával, ten nový fyzikální model vypadá dobře, ale nechápu co provedli s golmanama. To je hrůza jakou jsem už dlouho neviděl. Krok o x let dozadu. Za cca 10 zápasů co jsem odehrál jsem neviděl, že by golman udělal více než 2 různe zakroky a to jim ještě přidávám, většinou na jakoukoliv střelu, jakýkoliv nájezd, prostě na cokoliv reagujou jen jedním jediným zakrokem. Hrozné.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu