Mr.Mysterious Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Zde jsou vždy největší novinky co právě vyšly- v podstatě na stránku koukám jen abych se podíval co vyšlo za hry : www.gamestorrents.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 to i na Rls logu :) neber ve zlým :D zajímalo by mě kyd to vyjde teď žiju nhl-kem fifou a F1 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gecko69 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 No těžko říct jak to je s tímhle, ale NHL11 PAL už nejspíš venku je...jdu sosat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Tak bohuzel je to fake je to ntsc verze ! stahl jsem to a projel abgx360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 a zkoušel jsi tohle? NHL_11_PAL_XBOX360-iCON [14.09.10] na warforu píšou, že to funguje a je tam i čeština :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gecko69 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 No, jak říkám - funkční PAL verze už se objevila, konkrétně na Warforu. Sám to vyzkouším až odpoledne doma... to Brake: přesně tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Cusz hele a jak se tam muzu regnout pisou ze registrace jsou pro dnesek uzavreny .... Nemohli by jste mi poslat pozvanku nebo tak neco abych se tam mohl regnout ?? A nebo az to bude te mit a bude to funkcni hodite to sem prosim ???? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 pcmaker to dal na LF, tak muzete vesele sosat....thx pc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZEndy Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Obsahuje prosím verze NHL 11 PAL XBOX360-iCON Češtinu ? Díky za info :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Ano , obsahuje - zatím je jen jedno release a to češtinu obsahuje - píší o tom na warforu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSKDB Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Jojo na wf už se vyskytla cz verze...sosám taky. Registrace se otevírají od půlnoci do ?? Tzn. dokud není naplněn limit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 to jsou svině :( jo HUT se dá hrát offline ale i tak musím být píchlej na netu :( a to mlžu jen když neí brácha doma. :D :( a hlavně že ani nemaj aktualizovaný soupisky :D co my dělí v Pens ponikarovsky? nevím jestli se to snažili dělat reálny ale zatím sem nedostal gól jinak než střelou tahem mezi kruhama ...g=olmani furt ty samý zákroky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Hraje někdo BE A PRO za brankaře? Zkoušel jsem to hrát v NHL 10, ale moji hráči vubec nedávali goly. Měli jsme polovinu vstřelených golu oproti druhému nejhoršímu týmu ligy. Už konečně dokážou hrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 hrajou stejne jak v 10 a me hrali normalne v 10 ale je to nuda uz jen proto ze za zapas na me de 10strel. tesim se na be a goal... ve fife tam se budou alespon vyrazet centry atd,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Ty říkáš,že jsi v loňské verzi chytal a oni dali někdy třeba i 4 goly? Měl jsi tedy počet vstřelených golů jako ostatní týmy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Be a Pro za brankáře se od NHL 10 nedá hrát, v NHL 11 je to úplně stejné. Protože od NHL 10 se změnila AI a je úplně stupidní a nereálná, protože když hraje PC proti PC, tak nehrajou hokej, ale oba týmy si celý zápas myslí, že hrajou přesilovku ( i když je to 5 na 5) a člověk se jen čumí na to, jak si jeden nebo druhý tým najede do utočného pásma, a tam pul hodiny drží puk a jen si přihrává. Většinou je lepší ten tým, za který člověk chytá, a tak se celý zápas člověk jen nudí a jde na něj za celý zapas tak 5 střel, bez ohledu na to co se člověk pokusí udělat s nastavením. Naposled co bylo be a pro za golmana hratelné bylo v NHL 09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Právě proto jsme se divíl,že napsal, jak mu to jde v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Ale potěšili mě s nastavením velikosti puku. Ta nejmenší - autentická, je super. Taková drobnost, ale hned je to zábavnější, má to dobrou fyziku ten puk s nejmenší velikostí (reálnou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Mě ale rozčiluje,jak tam dají karieru brnakaře a ona je téměř nehratelna. V NHL 2011 jsem dostal průměrně na utkání jeden gol a stejně jsme většinou prohrali:-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Zdar lidi ,te ultimate team jde jen přes live :( to zklamali teda :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Ty říkáš,že jsi v loňské verzi chytal a oni dali někdy třeba i 4 goly? Měl jsi tedy počet vstřelených golů jako ostatní týmy? ano byl jsem v počtu vstřelených gólů 14. azgard a co jsem asi psal :D BTW:staci silver aby si mohl hrat offline ale i tak musis byt na netu coz je debilni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 a to pěkně zjebali tu hru, dělají na tento mod reklamu jak .. a nakonec zjistíš ,že je to jen přes live , no tak nic no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Ahoj all jde vám na Extraliga s českým komentářem ? nebo jestli to má vubec český dabing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 nemá bohu dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor1468625269 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Ja jsem teda spokojeny po demu jsem byl zklamany ale plna je fajn. Jeste takova blbustka mam teprve chvili flash a zajimalo by me zda i kdyz mate flash konzoli tak stahujete nove soupisky pres live? Celkem nerad bych dostal bananka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.