Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 221
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

jedno to určitě neni...s hf které máš na uchu slyším jen komunikaci s ostatnímy a okolní zvuky války jdou z repráků (televize) ..

.. mě to připadá lepší už jen z toho důvodu že vojáci v reálu mají v helmě zabudované sluchátko s mikrofonem kterým komunikují s ostatnímy a nepobíhají po poli s klapkama přes hlavu... (:

jestli z toho chápeš co jsem tim chtěl říct :D

Odesláno
mě tak napadá.. místo toho aby se někdo sral s webstránkama tak jestli nebude stačit na fb udělat nějakou skupinu nebo co se tam dělá a ostatní se jen připojí.. tušim že by to bylo přehlednější a jednoduší

To bych si musel vytvořit účet na fejzbůku, sem tam nikdy nebyl:)... dalo by se tam něco víc než jen chatovat?

Odesláno
tyjo uplně vám závidim že si takhle dete zapařit, já nemůžu páč nemám HS :( ale budu muset asi koupit :)

šak hrát s náma můžeš aj bez HS .. to na funkci nemáš vliv .. jen mám nemůžeš dávat pokyny, nadávat nám, varovat nás před nepřáteli, ..... prostě si ochuzený o další rozměr .. :-)

ale hrát s náme můžeš ... my jsme taky včera .. vlastně ještě dneska pařili s Rohlaisem tak dlouho, až nám v HS došla baterka .. a hráli jsme bez něho .. :-)

dneska ve 20:00 budu připraven :-) snad .. pokud nebude ucpaná cesta z kavek na ládví :-)

Odesláno

tak se domluvme, já se dělím o PS s bratrem, takže by se mi to hodilo vědět chvilku dopředu...dneska to bylo prima :) ale zas bratr drzkoval...no ale prekvapil mě na arica harbour tak vzhuru nohama, to musel byt nějaký umělec :D

ten HS si budu muset pořídit :))

Jen by mě zajímalo jestli se dá HS "aktivovat" tlačítkem jen když budu chtít něco říct, nebo to jede pořád?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu