Primátor3 Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Je jedno jesli to je vylozene handsfree (k mobilu), jalo treba tohle: http://www.alza.cz/samsung-wep460-d112137.htm nebo vylozene heaset (sluchatka s mikrofonem: http://www.alza.cz/headset-creative-hs-1000-d99212.htm ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 jedno to určitě neni...s hf které máš na uchu slyším jen komunikaci s ostatnímy a okolní zvuky války jdou z repráků (televize) .. .. mě to připadá lepší už jen z toho důvodu že vojáci v reálu mají v helmě zabudované sluchátko s mikrofonem kterým komunikují s ostatnímy a nepobíhají po poli s klapkama přes hlavu... (: jestli z toho chápeš co jsem tim chtěl říct :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 to je logicky ze ve sluchatku chci slyset jen komunikaci s tymem, tak to bude urcite prehlednejsi, TV si muzu snizit hlasitost. Zas ale nekdo kdo chce hrat v noci a nekoho by tim rusil spis asi vyuzije ten herni headset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Pokud vím, PS3 nedokáže do sluchátek posílat zvuky hry, hudbu, nic. Takže je to jedno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 mě tak napadá.. místo toho aby se někdo sral s webstránkama tak jestli nebude stačit na fb udělat nějakou skupinu nebo co se tam dělá a ostatní se jen připojí.. tušim že by to bylo přehlednější a jednoduší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Já ale fc nepoužívám a už ani nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 ale klidně FCB stránky bych taky udělal, domluva by byla rychlá. Ten kdo nemá, tak nevadí ne? Jen mi ale připadá, že všechno se točí kolem keců :D to legion: nechceš do prvního příspěvku dát nicky a psn nicky všech, kdo má teda chuť si zahrát? aspoň bychom se mohli dát do přátel atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 jo to je dobrý nápad, hodně lidí (jako třeba já) mu psalo přes PM a Vy tady v topicu třeba ani nevíte, že bych do toho šel s Váma ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 mě tak napadá.. místo toho aby se někdo sral s webstránkama tak jestli nebude stačit na fb udělat nějakou skupinu nebo co se tam dělá a ostatní se jen připojí.. tušim že by to bylo přehlednější a jednoduší To bych si musel vytvořit účet na fejzbůku, sem tam nikdy nebyl:)... dalo by se tam něco víc než jen chatovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Vezme to jedno z tehlech dvou..? http://www.alza.cz/nokia-bh-105-d134177.htm http://www.alza.cz/nokia-bh-104-d120567.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 prim: mělo by to vzít jakýkoliv BT headset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 tu 104 si chci koupit, příští týden bych to snad mohl mít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Včera jsme s AHOSO_VIDAHO pařili s headsetama asi až do 4 do rána, je to fakt paráda. Už se těšim až to nějak dáme do kupy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Včera jsme s AHOSO_VIDAHO pařili s headsetama asi až do 4 do rána, je to fakt paráda. Už se těšim až to nějak dáme do kupy.. jj, byla to paráda .. těším se na dnes večer .. mladá není doma .. tak bude pré :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 tak já dám s váma, mám taky novej headset. můj nick je wroutone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 OK super, tak si mě zatim přidej PSN: Rohlais, já budu tak mezi 20:00 - 21:00 hod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Borci, někdy mi napište a přidám se, o víkendech třeba do rána :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 tyjo uplně vám závidim že si takhle dete zapařit, já nemůžu páč nemám HS :( ale budu muset asi koupit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 tyjo uplně vám závidim že si takhle dete zapařit, já nemůžu páč nemám HS :( ale budu muset asi koupit :) šak hrát s náma můžeš aj bez HS .. to na funkci nemáš vliv .. jen mám nemůžeš dávat pokyny, nadávat nám, varovat nás před nepřáteli, ..... prostě si ochuzený o další rozměr .. :-) ale hrát s náme můžeš ... my jsme taky včera .. vlastně ještě dneska pařili s Rohlaisem tak dlouho, až nám v HS došla baterka .. a hráli jsme bez něho .. :-) dneska ve 20:00 budu připraven :-) snad .. pokud nebude ucpaná cesta z kavek na ládví :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 právě o to mně de, že s váma nebudu moct kecat, to už mně vyjde na stejno když budu hrát na serveru s japoncama třeba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 to ne .. oni když budou kecat .. tak jim nebudeš rozumět :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 tak jdu hrat, jak jste na tom vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 nabíjím HS .. ale hrát můžu .. přidám si tě, jestli můžu .. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Já dneska nemůžu, možná zítra :). Ale to bych hrál nejlépe někdy od 18 - 19 :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 tak se domluvme, já se dělím o PS s bratrem, takže by se mi to hodilo vědět chvilku dopředu...dneska to bylo prima :) ale zas bratr drzkoval...no ale prekvapil mě na arica harbour tak vzhuru nohama, to musel byt nějaký umělec :D ten HS si budu muset pořídit :)) Jen by mě zajímalo jestli se dá HS "aktivovat" tlačítkem jen když budu chtít něco říct, nebo to jede pořád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.