WaRDoG Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 přesně proto jsem se přidal, třeba mě k tomu HS dokopete :D co třeba Czech Lions? to jsme měli/možná to ještě existuje/ v NHL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 HeadSet brothers :D nebo High Society.. :).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Njn, headset je ale základní kámen týmu. Bez toho to prostě nejde, ať chcem nebo ne :/. Tak když pár lidi nebude mít Headset tak se zas tolik neděje, vetšinou podle mých zkušeností když se rozkecá několik lidí najednou tak je v tom docela chaos (ale je pravda že je lepší aby headset měla minimálně polovina týmu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 už mám objednáno teda .. poslední kus na mall.cz :-) zítra ho mám doma :-) je to fakt nebe a dudy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 RailDave: Jenže když 5 lidí z 13 má headset, neni to dobrý :). A věř mi, neni nic horšího, než když pustíš na bojiště 10 lidí, z toho 2 "vedoucí", a snažíš se získat vítězství. To fakt nejde :D. PRO VŠECHNY! Co kdyby se někde koupilo 10 headsetů, třeba z Anglie (levnější, možná i sleva), a pak se to rozberalo? Vyšlo by to levnějc, a zabilo by se deset much jednou ranou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 děcka, prostě je to fakt rozdíl hrát s head setem nebo bez ... sám sem si říkal, na co HS, když stejně furt hraju s cizincema .. ale stačí natrefit na kamaráda a je to opravdu k nezaplacení. Protože kolega vám řekne, tam nechoď, je tam snajpr, obejdi to .. nebo se můžete domluvit a při opravování tanku vám ho pohlídá, aby vám ho někde "neukradl" ... je to na vás, ale myslím, že ta investice není zas tak velká (nemusíte mít nutně origo sony hs za litr) ale ten požitek ze hry .. je to prostě zcela nový rozměr .. a vo vo vo vo votom to je :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 ja si koupim headset az budu mit auto abych mohl telefonovat za jizdy :D a nebo si ho koupim ted a pak si ho do toho auta vemu. Ale s těma HS z Anglie to vůbec není špatný nápad. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 WaRDoG: Taky bych řekl. The Hut: Ne-Sony headset, kompatibilní, cca 400-500 kč (s poštovnym asi těch 500). Což je super ne? http://www.thehut.com/games/games-accessories/ps3-compatible-bluetooth-headset/10054046.html Byl by tu nějaký zájem o tenhle nákup? Nemusí jich být přesně 10. Kdyby jo, můžem to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Myslíte že mi půjde hrát s tímto: http://www.nokia.cz/produkty/prislusenstvi/vsechno-prislusenstvi/headsety/bezdratove-headsety/stereofonni-bluetooth-headset-nokia-bh-214-uvodem/specifikace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Ono na PS3 funguje jakýkoliv bluetooth handsfree? jakože třeba sonyericsson nebo nokia? V tom případě je lepší koupit si ho na aukru. a tohle třeba na alze: http://www.alza.cz/samsung-wep460-d112137.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 no ještě by se to chtělo domluvit případně rozdělit na HC a normal hráče.. (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 přiznám se, že hraju jenom HC ... a taky poslušně hlásím, že už mám HS koupený :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Srig: Určitě Wrout: Ano, stačí to dát vyhledávat v PS3 (Accessory - manage BT devices - new) medvidek: Myslim, že to už se to dá domluvit a ovlivnit i v průběhu klanu. Asoho: Supr :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 jestli se to nedomluví, tak si koupim BT k telefonku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Tak co vy na to? Z Anglie by to vyšlo na cca 400 kč, vzít to po 10, jsme na 4 tisících. Ušetříme všichni na poštovnym, a budeme mít vystaráno. Ale nejsou to hs od Sony, ale to nebude vadit, nebo snad jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 ta wep460ka od samsungu vypadá dobře a je taky za pěknej peníz (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 ano samsung taky není zlý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 já do toho samsungu asi půjdu, za 335 Kč- nekupto! :D už jsem to objednal, zítra napíšu dojmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 tak já bych si koupil tohle http://www.alza.cz/nokia-bh-104-d120567.htm?kampan=zbozi.cz půjde to k PS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 WaRDoG: Určitě. Půjdou všechny různé BT headsety (od Nokie mám stereo BT BH-503 a funguje perfektně). Nicméně, jednodušší je mít origo, protože se hned spojí s PS3 a má i přímé nabíjení. Ale jinak jde samozřejmě vše. U neorigo se to taky většinou páruje samo, ale sem tam se to musí párovat ručně. To už je jen pár kliknutí navíc :). V přenosu dat, posílání... žádné rozdíly nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Mě se líbí /cfn/ jako clan tag :). Jo a někde jsem slyšel/četl už nevim, že se může nějaký handsfree rušit s dualshockem, ale to nevim co je na tom pravdy.. já mám tohle http://www.kasa.cz/mobily-mp3-gps/koupit/807934/samsung-handsfree/samsung-wep410/ a funguje v poho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 tak už mám ten samsung, PS3 to vzal tv poho, chtěl bych to s někym zkusit. napište mi kdyžtak Pm a dáme hru. nebo icq 252530771 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 dnes večer .. tak od cca 22:30 bude někdo hrát?? taky bych to rád vyzkoušel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Tak ja se urcite pridam, ted uz mam konecne volno a HF si poridim, ted je to na vas jaky si koupit nebo jesli budet eobjednavat z anglie, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 jdu hrat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.