bykk Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 28, 2010 Jestli dneska večer hrajete(sobota) tak dejte vědět rád sem připojim :D bohužel bez HS :( Citovat
LegionCZE Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 28, 2010 WaRDoG: Samo to pozna hlas, zvuk, a ten pak prenasi. Aktivuje se to samo. Tedy alespon origo Sony. U ostatnich nevim, ale pouzivam BH 503 Nokia a nic se neprenasi, dokud nepromluvim. Citovat
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 tak mazec .. zase sme s rohlaisem vydrželi do rána ... byla to paráda .. i s woutoutem, mrnisem a wardogem :-) ten team rush jsem nikdy nehrál, ale bylo to supr :-) Citovat
WaRDoG Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 jo to bylo, no já mam v pokoju papoucha tak on by si s vama asi povidal, dost to ruší :D Citovat
LegionCZE Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 Borci, dneska bych mozna mohl, usporadame to? Pridejte si mne na PSN, pres den budu pryc. LegionCZ Citovat
Primátor3 Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 Tak ja si zajedu do Alzy a pridam se k vam s Headsetem. Jenom nevim jestli Nokia BH-104 nebo 105, ta 104ka vydrzi az 10 hodin hovoru a ta 105ka 5,5.. Citovat
medvidek Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 hm.. koukam že ty jako organizátor stojíš za prd ... LegionCZE napsal: Borci, dneska bych mozna mohl, usporadame to? Pridejte si mne na PSN, pres den budu pryc. LegionCZ "" Přidat se může kdokoli, stačí mi napsat PM, na icq 454 102 537 nebo na skype L3op4rd5 - ale tam moc nejsem, prosím upozornit PM. Prosím všechny, kdo mají zájem o přijetí, aby nepsali do tématu, ale pouze PM a ICQ :). Brzo by se to tu asi zaspamovalo. Díky všem. "" Citovat
amon_r3_ Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 premejslim ze zrusim objednavku RDR a koupim si tohle.. http://www.mironet.cz/socom-confrontation--headset-ps3+dp99927/ Citovat
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 já bych mohl asi až tak po 22:00 :-( Citovat
amon_r3_ Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 ja klidne dam.. akorat sem porad bez headsetu a asi jeste dlouho budu.. goddamn it.. Citovat
medvidek Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 já jsem taky bez headsetu... ale né na dlouho (: Citovat
WaRDoG Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 no já jsem taky bez headsetu, a taky doufam že ne na dlouho :D Citovat
Rohlais Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 Já dám večer, ale nevim přesně v kolik... Asi to taky vidim po 22:00 možná dřív.. A kupte ty headsety, nebo seberte někomu v rodině handsfree :D Citovat
Primátor3 Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 Mam Headset. Ale jak tak koukam nikdo nehraje... Citovat
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2010 omlouvam se, vcera mi nejela wifina :-( Citovat
LegionCZE Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 30, 2010 Medvidek: "hm.. koukam že ty jako organizátor stojíš za prd ... Původně napsal LegionCZE Borci, dneska bych mozna mohl, usporadame to? Pridejte si mne na PSN, pres den budu pryc. LegionCZ "" Přidat se může kdokoli, stačí mi napsat PM, na icq 454 102 537 nebo na skype L3op4rd5 - ale tam moc nejsem, prosím upozornit PM. Prosím všechny, kdo mají zájem o přijetí, aby nepsali do tématu, ale pouze PM a ICQ . Brzo by se to tu asi zaspamovalo. Díky všem. "" Řekni mi proč. Protože nejsem závislák na hrách? Mám svou práci, teď předělávám pokoj, nemám čas. To, že ty si CHCEŠ zahrát, neznamená, že musím i já. Nemáš headset, rád bych věděl, jak se chceš domlouvat. Nechci sehádat, ale zkus přemýšlet, že mám své povinnosti. Navíc, můžete si to domluvit sami, já sem tu přes klan, ne přes hry mimo něj (i když s ním souvisí) Fakt nevim kdy budu moct, možná dnes, možná zítra. Ale teĎ můžu, cca od 13-14 do zhruba 18 hodin, mohl by někdo? Citovat
WaRDoG Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2010 v televizce jsou F1 takze ja ne :( Citovat
LegionCZE Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 30, 2010 Amon: No nevim, já bejt tebou, počkám si na SOCOM 4. Tuhle hru ani neznám :D. Ale může to bejt sranda. Já jsem viděl balení MAGu a headsetu, asi jako tohle. A MAG je super hra, akorát mně poměrně brzo omrzela, víc mě baví Battle. Citovat
Primátor3 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2010 WaRDoG napsal: jaký sis koupil? Nokia BH-104. Ale jeste sem ho nevyzkousel ve hre Citovat
medvidek Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2010 LegionCZE napsal: Medvidek:"hm.. koukam že ty jako organizátor stojíš za prd .. Prosím všechny, kdo mají zájem o přijetí, aby nepsali do tématu, ale pouze PM a ICQ . Brzo by se to tu asi zaspamovalo. Díky všem. "" Řekni mi proč. Protože nejsem závislák na hrách? Mám svou práci, teď předělávám pokoj, nemám čas. To, že ty si CHCEŠ zahrát, neznamená, že .........mohl by někdo? špatně jsi mě pochopil... myslel jsem to tak že ti mnoho hráčů posílalo pmkou psn a ty ostatní " kraviny " a tak by z toho člověk vynachápal že to hodíš souhrně na první stránku jakožto autor myšlenky a topicu o klanu... sám jsi nechtěl aby se to psalo přímo sem aby v tom nebyl " bordel " každopádně to neřeš, se závislostí na hraní to nemá nic společnýho...:!: Citovat
WaRDoG Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2010 Primátor3 napsal: Nokia BH-104. Ale jeste sem ho nevyzkousel ve hre tak až to zkusíš tak mi prosím napiš jaké to je :) Citovat
LegionCZE Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 30, 2010 Ano, říkal jsem že to udělám průběžně. Taky nemám čas, proto to sem nedávám. Čekám ještě na info od pár lidí. Bordel by v tom byl, protože by tu bylo zaspamováno. Když to chceš tak mermomocí, klidně to sem dám. Citovat
Primátor3 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2010 Ja ten headset snad nevyzkousim, furt nikdo nehraje :-( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.