LegionCZE Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Primátor: Nedal bys teĎ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Tady je prozatimní soupiska všech hráčů http://www.edisk.cz/stahni/56704/BFBC2.ods_12.68KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 ale jo muzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 přidej si mně LegionCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 děcka.. ja možu zas až večer tak od 22 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Ahoso - to zas já ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 děcka.. ja možu zas až večer tak od 22 :-( pocitam s tebou a headsetem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 ok. doufám, že se mladá nebude na nic dívat v tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 nebude, kdyztak ji vyzenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 já myslel moji mladou ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 no dyt ja taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 jen bych dodal, že už mám headset. V souboru je napsáno, že nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Ok, mám to upraveno, díky. Určitě jsem si to už doplňoval,ale asi jsem to neuložil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Tak headset Nokia BH-104 funguje skvele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 děkuji, máš otestováno jak dlouho vydrží? jestli těch 10 hodin co píšou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Tento týden bych už měl mít Nokia bh-214, ale iPod má přednost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 děkuji, máš otestováno jak dlouho vydrží? jestli těch 10 hodin co píšou? hele to nevim, ja sem to jeste nenabijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 no chlapi.. docela to tu chatra.. ja uz mam konecne headset.. vcera sem ho zkousel a zatim slape coz se o tomhle ,,klanu´´ rict neda :) jakej mame vlastne tag?.. no to neni podstatny ale meli by sme se domluvit kdy spolu konecne vsichni zahrajem.. ja bych mohl zitra a o vikendu co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Jsem řikal, že to skončí jen u keců. Headset jsem si taky kupoval jen kvůli tomu. Alespoň, že s Rohlaisem a s Ahosem jakštakš hrajem. Neumí někdo dělat stránky? Tam by se daly shrnout všechny informace. Já to neumim. Když jsem řikal Legionovi, aby dal všechny nicky a kontakt do prvního postu, tak fajn- udělal tabulku, ale podle mě je to zbytečně složitý. Udělal jsem topic, ve kterým bude vše potřebné, viz. další přispěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=94685&p=885975#post885975 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Řeknu to takhle. Klan sice je, hráči tu jsou, ale nikdo se nemá nějak projevovat aktivitu. Hrál sem s pár lidma, ale nikdy ne s víc jak dvěma. Je to škoda no, ale po prvotní euforii se nikdo se klanu nemá. Musíme to nějak rozhýbat. Proto potřebuju někoho se silným internetem, aby nám mohl hostovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Já dnes ne, ale o víkendu určitě, možná čtvrtek, pátek ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Dnes jdu pro hs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 tys neměl?? :-) já myslel, že jsme spolu kecali :-) už si vás Fšecky pletu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Hej, tak má tu někdo možnost hostování her? Nemáme nikoho se silným netem, a to pak nejde hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.