medvidek Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 no je k hostování potřeba veřejná ip adresa?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 v sobotu budem mat BF:BC2 potom si rad svama zahram :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Medvidek: Myslim že ne, stačí přizvat přátele a udělat private team match...nebo prostě squad a připojit se, ale to nevim jestli by šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 headset zatím nemám ale zapařím! Ubal_Blunt jméno mé, přidejte si mě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 ptám se, má cenu si ten Headset kupovat nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 jasně, hodit se bude, spíš je problém v tom, že se vůbec nesejdeme ve stejný čas... pokud si budete pořizovat ten coop (onslaught), tak tam je Headset povinností... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 tak hru uz mam doma ale mam problem pri hrani my vzdy hra tak po 4min spadne conection lost nevite proc ?? signal na wifi mam dobri takze by to nemnelo byt tym.Ked tak si mna pridajte TrewiSK rad si svama zahrajem ked budete nekdo online ale musim vyriesit proc mi hra pada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 včera mě to taky asi 3x vyhodilo ze hry kvůli connection error, ale k PSN jsem zůstal připojený, signal z wifiny 90%, takže určitě tam musejí mít oni nějaký problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 WaRDoG: HS si kup, i když už asi ne kvůli klanu. Bez HS to neni ono :). Onslaught mít budu, už se těšim, neví se kdy má zhruba vyjít? Na BF.com je že brzy, nic přesného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 ja mam 70% ale dluhsi jak 5min sem nehral zakazdym mna to vykoplo vňa vzdy napisalo to connection error Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 já to očekávám ještě v červnu... to bychom mohli udělat skupinku a podělit se na výsledné ceně, chce to někoho s kreditkou funkční na PS Store... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 WaRDoG: HS si kup, i když už asi ne kvůli klanu. Bez HS to neni ono :). Onslaught mít budu, už se těšim, neví se kdy má zhruba vyjít? Na BF.com je že brzy, nic přesného. 16.6 alebo 22.6 , cena okolo 9€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 tak to je skvělé, taky by mě zajímalo, kdy už konečně vypustí ty dvě mapy pro squad rush a squad deathmatch co v ingame store anoncují už tak 2 měsíce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 iLukas: Díky moc, naštěstí mám VIP :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 iLukas: Díky moc, naštěstí mám VIP :D. to je snad jedno ne? :D tak jako tak to bude placený stejně jako SPECACT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 What the? Ono to bude placený i pro VIP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 tak tak, naštvali mě tím... proč to nemožou dat zadarmo? a ten klan teda skončil jo? dřív než začal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Neskončil, ale je tu nulová aktivita, protože se nikdo nenabídl k hostování, a já to bohužel nezvládnu. Ale hraju s několika lidma, a je to sranda :). Musíme udělatvelkej zápas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Já furt nechápu to tvoje hostování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Tak někdo k sobě musí pozvat naše hráče a hostovat team match. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 ale vždyť to jede přes servery EA ne? to, že někomu pošlu pozvánku nemá s mým internetem nic společnýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Fakt? :D To někdy zkusíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 nulová aktivita ? já už jsem psal že chci zapařit taky a ještě mě nikdo do hry nepozval.. :) nulová aktivita možná tak z vaší strany :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Nemyslím jednotlivců, myslim celkově. Utichlo to dost rychle. Tak mi napiš nebo mně pozvi, každý tady na fóru má jinou přezdívku než na PS3, nevyznám se v tom :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 2 legion: mor na vas :D dneska sem se k vam chtel pripojit ale hodilo me to do druhyho týmu.. nastesti sem hral s jednim cechem.. ale stejne ste si nas dali jak chleba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.