canava Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 já ten rush stejně furt nějak nechápu :D já jako defender nesmím dopustit aby aktivovali ten pc který následně buchne to mi je jasny.. tak hraju hraju ještě máme 2 pc ktery nám nezničili a jejich tickety už dosáhly nuly, takže konec těším se na výhru a teď si přečtu YOUR TEAM LOST ... jakto když už jim došli tickety a nezničili nám všechny stanice tak jsme stejně prohráli, vždycky čumím jak puk když je tam team lost.. PS. nevím jakto ale ještě nikdy jsem tam neviděl WIN xD (mám nahráno tak 5h tak možná je to náhoda :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 to mně se to píše v pohodě, když jsem defender tak vidím že jsme vyhráli jen málokdy :) A dostaneš aspoň pin za vítězství? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Jo, byla to sranda :D. Ernesto nebo jak se menoval. Neměli ste šanci :). Měli ste aspoň HS? My 4 jo, všichni, prdel jak něco :D. "Zabil sem ho!" "Koho? Amena nebo Amora" "Oba!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 mor na vas :DD.. vedet to ze se na me tak varite tak bych se zacal sakra snazit :D.. eduardo - jako ten arsenalskej utocnik :)..meli sme HS ale stejne sme do toho jen nadavali :DDD.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 A co myslíš že ti borci ? :D Ale poměrně sme se domlouvali, byli dost ochotní (potřebuju opravit - du). Nemáš snipit, nemáme tě rádi :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 tak hráváte spolu nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Hráli sme já, Srig a Amon, plus Eduardo s Amonem a 2 borci se mnou a Srigem, všichni se trocháu známe, ale v klanu asi nejsme, díval jsem se ale nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Tak to nějak dejme do kupy teda...já můžu hrát kdykoliv, jen to chce říct...víkendy můžu nonstop přes týden jsem ve škole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Já zrhuba stejně. hele, nesložíme se na ten Onslaught mod? Někdo by to koupil, a pak bysme mu poslali peníze, vyšlo by to na cca 50 kč na jednoho, což je směšné. Kdyby to vyšlo, bral bych dva sloty, pro mě a kamaráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 ja to klidne dam, ale musime najit nekoho kdo to zaplati :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Já bych to dal taky, ale nemám kredity. Možná ten kámoš bude kupovat, poptám se,ale ještě je čas do vydání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 WaRDoG : jakej pin ? :D jenže já neviděl WIN nikdy ani za attakera, mluvím o rush, na conquestu jsem měl i vítězství a dokáže mi někdo vysvětlit ten rush ? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 pin znamená něco jako medaila, odměna za nějakej cíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 jo tak toho už pár mám... a co vysvětlení toho jakto že jsme jako defendři prohráli ikdyž nám nezničili všechny Bases ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 tak tak, když vyhrajete tak za to dostaneš pin...co na rush nechapes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 no jak jsem psal nahoře... jsem defender.. máme poslední 2 základny který nezničili a atakerům došli tickety takže konec kola a stejně jsme prohráli ikdyž nám zůstali 2 základny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 tak to nevim, to se mi ještě nepovedlo. Ale někdy se mi stane že dám třeba spot assist+kill assist a neprictou se mi body :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 já mám nějakou vadnou verzi ! :D furt jen your team lost ! :D tak si mě přidejte a pozvěte mě na skvělou pařbu jasan :D Ubal_Blunt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 canava: vim co myslis taky se mi to stalo.. a taky sem koukal jako chleba z tasky.. muze za to ten novej patch... ;) 2 legion: no my sme se tak maximalne domluvili na tom ze pujdem tam a tam.. jenze sami dva sme nemeli sanci.. no na conquestu se moc dobre nesnipuje.. navic kdyz nekoho ,smrknu´ tak si me nekdo vsimne a hned to posle dal pres HS :D.. takze zero-chance... ale ne nebudu se porad jenom vymlouvat zkratka a jednoduse hrali ste dobre ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 tak sakra nevim jestli si koupit ten HS kvuli vam, jestli se bude nejak hravat nebo ne :D co rikate na zvyseny pocet "rezerv" na conquestu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Amon: A to bylo to nej! :D Vždycky jen zaznělo "Zmrd Amon na B" a po chvíli jsem jen viděl jak padáš z balkonu :D. Ale snipil si dobře, zvlášť ve městě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 :D no tak kdyz uz nic tak sem vas musel aspon trochu poskadlit.. ale bylo to dobry doufam ze se zase nekdy sejdem ve stejnym pocku.. a ze budu s vama :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 mohl bych kdyztak hravat taky? ted nemam moc cas jelikož je vyvrcholení ve škole a všeci učitelé pořád otravujou. od 21. budu mit cas az do září :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 snad jo :) Domluvime se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 wardog: sure..dneska si te pridam.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.