iLukas Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Tak nabuduce budem musieť zapnúť hs aj ja ... Dnes ste nás dávali ako malých chlapcov :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 zHele chlapi, o prazdninach muzem parit od rana do vecera, cca od 20 taky, ale o prazkach to bude nejlepsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 To jo, ale taky jsme na vás nadávali, hlavně na amona. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 hlavne ze ste vyhrali vsechny rundy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 To jo, ale kvůli tobě jsem měl k/d třeba 0.16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 WaRDoG : jakej pin ? :D jenže já neviděl WIN nikdy ani za attakera, mluvím o rush, na conquestu jsem měl i vítězství a dokáže mi někdo vysvětlit ten rush ? xD máš pravdu, po vydání patche to i mě hodně často píše, že jsme prohráli, ale potom dostanu pin za vítězství... některý věci opraví, a to co fungovalo zase poserou, k čemu takový patche jsou... ? edit: no ten Onslaught jsem navrhoval, už jsme tedy 4, ale kdo to koupí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Ja to klidne udelam, ale nevim jak bysme to udelali s placenim. Kazdopadne, at to bere kdokoli, chci dva sloty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 jednoduse, pozadovanou castku ti zaplatime na ucet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 já bych do toho oldšlaugu taky šel xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Klidně, nema problema Takže: Legion 2 sloty Srig 1 slot Amon 1 slot Kdo dál chce? Platit můžete i v naturáliích, nejlépe DLC k Uncharted 2 :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 a o jakejch slotech to mluvíš ? (nebíjte mě prosím já mám nahráno 5hodin xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 tady! ja se taky hlasim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Klidně, nema problemaTakže: Legion 2 sloty Kdo dál chce? Platit můžete i v naturáliích, nejlépe DLC k Uncharted 2 :). Bral bys za to GTA dlc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 a o jakejch slotech to mluvíš ? (nebíjte mě prosím já mám nahráno 5hodin xD) Každá hra na storu (DLC, téma...) má 5 slotů ke stažení - lze stáhnout na 5 různých konzolí. Slot je jako místo. Kdo má jeden slot, má jednu "kopii". Pokud se takhle složíme na jedno DLC, vyjde to cca 50 kč na jednoho, což je směšná cena. Jinak bys to kupoval sám za asi 250 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Bral bys za to GTA dlc? Beru, už sem to am napsal :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 skvěly vysvětlení ;) takže když to bude mít těch 5 lidí tak jeden založí private match a bude pařba jo ? ale proti pc ? to jsou nějaky mise nebo jen obyč střílení botů ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 sranda je ze squad je 4clenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 To nevim jak to bude, ale bude to prostě survival, něco jako zombíci, jen se zbraněma :D. Třeba to bude pro víc lidí :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 zombici? takze tam mozna potkam znamy? :D.. ja sem ale nic o tom ze by tam meli bejt zombici neslysel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Ježiši. Ne zombíci, ALE JAKO zombíci. ten princip, akorát mají zbraně, a útočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZXkSOI1f2oI&feature=related enjoy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Klidně, nema problemaTakže: Legion 2 sloty Srig 1 slot Amon 1 slot Kdo dál chce? Platit můžete i v naturáliích, nejlépe DLC k Uncharted 2 :). ahoj, proč si mě tam nenapsal, hlásím se ti tu snad už potřetí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 HOW3N: Jsi tam napsaný, ale v druhém tématu :D Tak pro jistotu Všechny sloty jsou zabrané, Legion (2), Srig, Amon, HOW3N :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 tak kdy dáme hru v nějaký větší skupině? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 o víkendu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.