LegionCZE Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Muz skoro kdykoli, kdyz to budu vedet dopredu. Nejlepe nekdy v patek, muzem do rana. Ja v sobotu asi moct nebudu, leda az pozdeji, ale to by asi nevadilo :). V patek nejlepe, co vy na to? Zacit cca v 7-8, a koncit taky v 7 :D. Rozhodnete vy, ja mam casu pomerne dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 musím mít HS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 nemusíš, to je fuk jestli ho máš nebo nemáš, akorát se nepokecáš. Já takhle dopředu nevim, jestli budu zrovna v pátek doma, jelikož chodím v pátek většinou někam na pivečko. Mě by se ti víc líbilo v sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Já faktn evim jak se v sobotu vrátim. Ale můžete hrát i beze mě :). HS neni nutný, ale dost se hodí, bez něj to není ono :). Jestli máš doma nějaký BT HS pro mobil atd připoj ho. Jestli nevíš jak, napiš mi :). Mimo to, zase si myslim, že hodně lidí bude spíš v sobotu večer někde venku, takže bych to dal vp átek, ale přizpůsobím se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 já můžu od pátku odpoledne do neděle tak do 21:00 tak se domluvte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 .. to ja chodim na pivecko i v sobotu :D takze taky jeste nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 to ja jsem na pivečko ještě malý takže já můžu pořád :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 tak to já v sobotu nechodim, protože se celej den dávám dohromady po pátku, takže já jsem pro sobotu. A amone- ty bys to mohl jednou vydržet v sobotu bez píva :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Pokud bych mohl tak se v sobotu rád připojím. Kdyžtak si mě hodte do přátel (Kapa_CZ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Tak to uděláme jednoduše. Napište, kdo by mohl v pátek a kdo v sobotu, udělám menší seznam. Pak se dohodnem co a jak. Napište sem do PM, jak chcete, spíše asi PM ale tj jedno. Jen napište PSN nick a kdy můžete (So/Pá/oboje). Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 tak nakonec tady v sobotu asi nebudu, protože pojedu na grilovačku a v pátek nejspíš hospoda. Takže se mnou moc nepočítejte. Snad jindy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Hele Amone, tak do tý bety MOHa asi nejdu, nebudu to předobjednávat jen kvůli betě. Tak jak to bude s tou pařbou? Já tu asi v sobotu vůbec nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 betu do MoH bych chtěl moc, myslíte, že nebude jiná možnost než si to předobjednat? navíc to stejně asi platí pouze pro nějaké zahraniční shopy ne? doufám, že betu dostanou alespoň ti co budou mít PSN+ edit: tak jsem koukal, že i většina předních českých eshopů má u předobjednávky MoH betu, ale nevíte někdo jak to chodí s tím, že kdybych si to předobjednal, získal přístup do bety a pak předobjednávku zrušil... to by neměl být problém ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 jak to?... aha ted sem si to znova precet ty musis mit pred objednano a zaroven bejt VIP bbc2... ja myslel ze staci bejt jen VIP.. to je jedno tohle je stejne jen early access na ofi stankach je napsany neco o 21.cervnu(jinak beta zacina dnes)...no tak uvidime.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 howen - nebyl by to problem.. akorat by si byl za hajzla :D.. a asi by ti na tom eshopu bloCkli account :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Amon: Může to zdůvodnit tak, že se mu ta hra prostě nelíbila, což je víc než normální. Myslim si, že VIP a pre-order to budou mít jen o něco dřív, ale ne jen sami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 tak už mám kod do bety, ode dneška dávají ty kody, které se potom zadají na PSN, ale beta asi začne až 21.6. jestli pro všechny, bylo by to dobrý, jelikož asi nebude mnoho hráčů, co si to předobjednají, ale co, chtěl jsem mít jistotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Tak chlapy, pochlubte se kdo je na tom hůř než já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enryx Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Mate porad ještě volno? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Enryx: Nespoléhej na to, už nejsme nějak aktivní :D. A není to ani tak klan, jako spíše spojování lidí co si chtějí zahrát. Spíš asi napiš do sekce HRY do příslušeného tématu info (icq...) a někdo se ti třeba ozve :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 funguje to tady jeste? :) rad bych zahral s cechama, headset a rychly net mam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Já bych si takdy docela zahrál, nemusim do clanu, ale aspon zahrát s čechama co maj HS. nick Nexikar. Hraju chvíli, takže se to zatim učim, ale moc mi to baví a hraju když to jde. Napište mi PM kdo by semnou někdy dal nebo si mě přidejte na psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.